Dunia Herba HPA

Jom Boikot Barang Israel

Posted on: 2 Oktober, 2006

Adakah kita rela untuk menyumbangkan wang untuk musuh-musuh Islam? Adakah kita rela saudara seaqidah dengan kita dibedil dengan peluru-peluru akibat dari sumbangan kita?

boikot-israel.gif

Berikut disertakan senarai barangan keluaran Israel. Sila download dan print serta sebarkan kepada semua.

boycott-leaflet-a4-ramadan-campaign.pdf

boycott-brochure.doc

16 Respons to "Jom Boikot Barang Israel"

jom sma2 boikot !!!!!

kenapa kerajaan m’sia tidak turut sama dalam usaha memboikot barangan israel??
jgn bagi brang2 ni berada di pasaran m’sia.. hentikan penjualan untuk rakyat!!

Jangan boikot barangan israel hari ini sahaja,kita boikot untuk selamanya…Takbirrr

setahu aku kn..boikot ni dh stat 4 thn lalu kot..
tyme iraq knq atak dlu..
skng br nk tngadah??
boikot tok slamanya..!!!!
TAKBIR!!

boikot baragan israel………mereka kejam…..moga2 allah trunkan malapetaka kt mereka……..selamatkan saudara islam kta…..hdup hamas….hidup palestin……..

Mari kita boikot ramai-ramai, yeah!!!!

Boikot je barangan US dan ISRAEL. Kita hentikan dan haramkan jenama mereka memasuki negara ini sebab kita takde hubungan diplomatik dengan ISRAEL.

boss kfc (melayu & islam) siap buat press conf. menafikan kaitannye dgn US maupun Israel… kita diputar belitkan???

saya menyokong penuh usaha kita umat Islam memboikot barangan israel laknatullah..

tp sedikit rs kecewa bila sy edar flyers.ada org tnya milo pun boikot jg??lps ni kita nk minum apa??

punya singkat pemikiran org islam kita skrg..

Disamping kita boikot pizza hut, kfc,mcd & sebagainya.sepatutnya pihak RadixFC menggunakan peluang ini untuk mempromosi barangan buatan Islam&Malaysia kita..

Salam Jani, HPA dah ada milo sendiri iaitu Radix KOKO, Cubalah…lagi sedap dari Milo.

Kita Bajak Produk ISRAEL!! Baru itu judul yang benar.

Kita mesti Boikot barangan Israel kerana mereka telah membunuh saudara kita di Gaza….Sama-sama kita boikot supaya mereka tak cukup duit mahu beli barang senjata termasuk boikot barang Amerika kerana mereka menolong Israel!!!

Boikot jagan tak boikot….

Kenapa mereka kejam…..

Berdoa agar Allah turunkan malapetaka arah Israel baru padan muka….

Amerika tak terkecuali kerana mereka menolong Israel….

Sila tolong Palestin kesian mereka huhuhu….

Israel adalah pembunuh paling kejam di dunia, pelanggar hak asasi manusia, hapus mereka dari dunia ini.

salam…

aku gembira tengok ramai yang nak boikot barangan yahudi ni…..

tapi ada lagi produk mereka yg kita x ambil kisah pun.. malah lebih ramai lagi rakyat melaysia mengagung-agung kan produk ni serta ada plak yg bangga kalau ada akaun kat sana…

kenapa kita x boikot sekali FACEBOOK dengan MYSPACE ????????

Korang tau x yang website Facebook dan Myspace sebenarnya adalah milikan Yahudi? Ibu dan Bapa kepada Founder website Facebook iaitu Mark Zuckerberg adalah keturunan YAHUDI dan MYSPACE telah dibeli oleh Google yang juga hakmilik orang YAHUDI….

Setiap kali kita akses ke website ni google akan generate 1 impression untuk iklan mereka .. setiap page yg kita klik akan generate lagi unique IP impression untuk generate income kepada Facebook ataupun Myspace….

So dalam diam facebook dan myspace boleh generate beratus ribu USD dalam sehari hasil dari impression yg semua user login ke web tu…

x payah lah nak bangga kalau ada akaun facebook atau myspace…. kita laungkan boikot produk yahudi tapi dalam diam kita bagi dorang duit kat facebook atau myspace….

aku x pernah ada akaun facebook atau myspace sebab aku slalu online kat http://www.iuneety.com kat sana mereka guna aplikasi yg facebook guna dan web ni adalah 100% hasil karya anak tempatan malaysia.. kita patut support web camni…. siapa lagi yg nak sokong dan support org kita sendiri kalau bukan diri kita…. try lah login kat http://www.iuneety.com dan rasai perbezaannya…

salam….

salam.

semoga Radix dan produk-produk halal yang lain dapat memperluaskan perniagaan ke seluruh daerah diserata negeri..

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: