Dunia Herba HPA

Beli Online

PESANAN & PEMBELIAN PRODUK HPA SECARA ONLINE

Sesiapa sahaja boleh memesan produk HPA secara online melalui kami tidak kira sama ada anda ahli HPA atau bukan ahli. Setiap ahli HPA akan mendapat Nilai Mata (NM) bagi setiap pembelian yang dilakukan. Untuk membuat pesanan produk HPA, sila klik link dibawah:

=> http://www.duniaherbahpa.net/beli.asp

=> http://www.duniaherbahpa.net/beli.asp

Ini senarai terkini harga dan Nilai Mata (NM) produk HPA, sila download (file MS Excel) dan print:

[+] http://www.sendspace.com/file/unb3cg

Untuk lihat keterangan setiap produk HPA pula, rujuk disini:

[+] http://duniaherbahpa.com/produk-hpa/

“PESAN PRODUK HPA MELALUI KAMI SECARA ONLINE,

24 JAM SEHARI,

7 HARI SEMINGGU,

365 HARI SETAHUN”

68 Respons to "Beli Online"

Kakak saya sekarang sedang menjalani terapi herba dari HPA. setelah saya membaca komposisinya saya tertarik untuk mempelajari herba. Saya alumni dari Sekolah Menengah Farmasi surabaya(SMFS) jadi saya sedikit mengerti tentang herba. Tapi masih banyak yang belum saya ketahui. Saya bisa minta tolong dikasih tau beberapa herba, tentang:
1. nama tanamam asal
2. nama lain
3. familia
4. khasiat
5. zat berkhasiat utama yang terkandung
6. cara panen
dari herba-herba di bawah ini:
1. micromelium pubescens
2. ipomea reptans
3. scombers scombrus
4. mallotus villorus
5. clupea herengus
6. engraulis rigens
7. ardisia cripa
8. labisia pothonia
saya bertanya herba-herba tersebut karna saya sudah cari di buku de materia medica dan bukunya pak hembing tapi tidak ada. saya ingin tau nama lain(sinonim) karna saya ingin menanam tanaman tersebut dan melakukan beberapa penelitian. saya harap informasinya dapat dikirim lewat e-mail saya. jazakumullah

A’kum,
Saya ingin mendapatkan madu HPA untuk kami sekeluarga. Dimana stokis berdekatan di Sg petani untuk saya dapatkan produk ini?

ZAM

Waalaikumussalam, En Zam, ini alamat cawangan HPA Sg Petani:

HPA CAWANGAN SUNGAI PETANI,
NO 19 JALAN CEMPAKA 1/1,
BANDAR AMAN JAYA,
08000 SUNGAI PETANI,
KEDAH DARUL AMAN

04-4485716

Harap dapat membantu.

Cik Thika, kita berhubung melalui emel nanti. Terima kasih kerana bertanya. Wassalam.

A’kum,
Saya ingin membeli kopi radix di Kuala Selangor. Dimana stokis yang terdekat?

Encik Wan, sila hubungi pengedar HPA di Kuala Selangor iaitu:

Nama : Md Razi bin Masri
No. Ahli :279332.MY01
No. Tel : 013-6356739 (HP)

Harap dapat membantu.

Nor Azliana Binti Mohd Yusof (PG0195561-W)
B-1-09 Lorong Taman Permai Jaya 13
Taman Permai Jaya
14000 Bukit Mertajam
No Ahli HPA : 297907
0164682113/0142445119
lia2113@yahoo.com
Diharap dapat berjuang bersama-sama.
INSALLAH.

Terima kasih Cik Azliana. Sama-samalah kita memperjuangkan produk suci dan HALAL HPA ke seantero dunia. HPA BOLEH!

Assalamualaikum
1-Saya nk tahu ada tak HPA cawangan Kulim?
2-Apa syarat2 untuk menjadi pengedar HPA

Waalaikumussalam,

1-HPA mempunyai cawangan dan stokis di Kulim. Alamat dan no tel akan diberi kemudian. Harap bersabar. Saya akan hubungi anda melalui emel.

2-Keahlian HPA terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tiada syarat-syarat tertentu yang dikenakan. Tetapi anda disarankan agar tidak terlibat dengan bisnes syarikat MLM yang lain.

Assalamualaikum,
art8787 kulim kat mana ? Kalau ada kelapangan lia sudi membantu sebab kulim dengan bukit mertajam tak jauh sangat.

pertanyaan cawangan negeri sembilan di mana trima kasih

En Zamri, maklumat tentang cawangan HPA di Negeri Sembilan akan saya maklumkan kemudian memandangkan laman web rasmi HPA dalam proses peningkatan server. Semua senarai stokis HPA dalam laman web tersebut tak dapat dipaparkan. Tapi kami akan cuba dapatkan untuk anda secepat mungkin. Untuk sementara, anda boleh berhubung dengan pengedar kami di sana iaitu En Fauzan, 012-3607966.

Kepada art8787, ini maklumat ttg HPA Cawangan Kulim:

No.205, Taman Nenas 2
Jalan Kilang Lama
09000 Kulim
Kedah
No tel: 04-4931034

Kepada En Zamri, ini maklumat ttg Pusat Jualan HPA di N. Sembilan:

No. 567, Batu 2 1/4
Jalan Jelebu
70400 Seremban
N. Sembilan
Pn Aminah bt Sam (06-7630868, 019-6239244, 019-6204012)

assalamualaikum, sya ahli hpa nak bertanya tentang produk herba mandian sauna. dimanakah boleh sya dapatkan produk tersebut kerana saya memerlukan produk itu seberapa segera. saya dapati produk tersebut sungguh berkesan pada saya dan pelanggan saya. sekarang saya sukar mendapatkan produk tersebut sehingga terhenti perniagaan saya. oleh itu, saya berharap dan merayu agar dapat membantu mendapatkan produk tersebut. sekian terima kasih

hubungi saya
016-6270133

assalamualaikum….boleh saya tahu, dimana saya boleh mendapatkan produk HPA di Daerah Segamat?

Waalaikumussalam Pn Rosnah, saya kurang pasti sama ada produk ini masih dijual atau tidak. Saya akan maklumkan kemudian. Harap bersabar.

Waalaikumussalam En Al, saya akan maklumkan sedikit masa lagi. Harap bersabar.

Kepada Pn Rosnah, produk herba mandian sauna sudah tidak dikeluarkan lagi oleh HPA. Harap maklum.

Kepada En Al, maklumat tentang stokis HPA di Segamat telah dimaklumkan melalui SMS kepada anda. Sila check.

A’kum.
Saya na beli spirulina. Saya duduk kat bandar seri iskandar. Boleh saya tahu dimana stokis paling hampir ?

Wslm En Basith, anda boleh memesan melalui kami juga sebenarnya. Maklumat ttg stokis di Bandar Seri Iskandar akan dimaklumkan sedikit masa lagi. Harap bersabar.

Kepada En Basith, sila layari laman web HPA http://www.hpa.com.my dan masuk ke bahagian Cawangan/Agen HPA. Di situ anda boleh lihat senarai cawangan dan stokis berhampiran anda di seluruh Malaysia.

adakah stokis HERBA HPA di kemaman, terengganu?

Cik Miza, sila layari laman web HPA http://www.hpa.com.my dan masuk ke bahagian Cawangan/Agen HPA (http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist). Di situ anda boleh lihat senarai cawangan dan stokis berhampiran anda di seluruh Malaysia. Sila klik bahagian agen stok.

Stokis HPA Kemaman:

HINDON BT ISA
Alamat :
NO 340 LORONG DELIMA 2
LOT 144 CHUKAI
24000
KEMAMAN
TERENGGANU D. IMAN
MALAYSIA
No Tel :
09-8584814/ 012-9091141

FAINAH BT MAT
Alamat :
LOT 8025
KAMPUNG BAKAU TINGGI
24000
KEMAMAN
TERENGGANU D. IMAN
MALAYSIA
No Tel :
098597014/ 0199650352

Saya adalah salah seorang ahli HPA, bolehkah saya membeli barangan HPA secara online dengan harga ahli?
Terima kasih

En Mazlan, buat masa ini, pembelian barang HPA secara online hanya dikhaskan kepada ahli HPA rangkaian ini dan mereka yg bukan ahli HPA (pengguna biasa) sahaja. Kami akan cuba menawarkan perkhidmatan ini kepada semua ahli HPA termasuk yg bukan dari rangkaian kami pada masa akan datang.

Kepada En Basith, sila hubungi stokis HPA di Bandar Seri Iskandar iaitu Pn Khalilah, 0194288416 . Harap maklum.

Assalamualaikum..
Saya berminat untuk membeli produk pelawas.ada tak cawangan yang menjual produk ini dekat area terengganu.

Waalaikumussalam Cik Zura, sila klik link ini >> http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist untuk melihat senarai stokis HPA area Terengganu. Klik juga link ini >> http://www.hpa.com.my/find_agen.php

Selain itu, anda juga boleh memesan dan membeli melalui kami. Sila rujuk cara memesan melalui link ini >> http://duniaherbahpa.wordpress.com/pesanan-pembelian/

Wassalam.

a’kum..saya adalah ahli hpa nak tahu kenapa produk hpa seperti bedak,sabun,Omega softgel dan sebagainya tak dapat masuk ke cawangan miri sarawak?Banyak produk hpa yang tak ada kat cawangan,ramai rakan2 nak guna produk hpa tapi camana nak guna kalau produk pun tak ada.harap pihak hpa dapat bantu menyelesaikan hal ini..tq.

Assalamualaikum..boleh saya tahu alamat pengedar hpa di Alor Star dan Pendang? Terima Kasih

Wslm Vira, sila hubungi pihak HQ HPA utk mengetahui keadaan yg sebenarnya mengenai masalah kekurangan produk di kawasan anda. No tel 049776805 atau emel cwahidagm@yahoo.com (En Faisol). Kami hanyalah pengedar seperti anda juga. Apa jua masalah berkaitan stok produk, silalah berhubung dengan pihak HQ HPA. Sekadar membantu, ini senarai stokis HPA di Miri. Mungkin anda boleh cuba utk mendapatkan produk HPA yg berkenaan di stokis ini:

ADHAN BIN MUSTAPHA

Alamat :
LOT 774 OCEAN PARK
JALAN LAUTAN 3
98000
MIRI
SARAWAK
MALAYSIA

IBRAHIM BIN ABANG

Alamat :
LOT 445 KG LEMBAH HIJAU
JALAN 1B RIAM
98000
MIRI
SARAWAK
MALAYSIA
No Tel :
08 -5427104/

Wassalam.

Waalaikumussalam Achik, sila hubungi pengedar kami iaitu:

Alor Setar/Kuala Kedah
Nama : Mahathir bin Yaacop
No. Ahli : 290656.MY01
No. Tel : 019-4274942 (H)
E-mail : malyusra@msn.com

Beliau akan cuba membantu anda utk mendapatkan produk HPA dan memberi penerangan mengenai perniagaan HPA. Anda juga boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui beliau. Terima kasih.

Assalamualaikum.. Saya tinggal kat kulim, rawatan bekam bolehkah buat di cawangan HPA kulim, Saya selalu mengalami sakit kepala dan telinga nanah yang kronik bagaimanakah rawatan hpa dapat membantu saya. sekian, wasalam.

Waalaikumussalam Pn Hasnah, anda boleh hubungi pihak cawangan HPA di Kulim dan cuba minta bantuan mereka utk mendapatkan info Herbalis HPA yg menyediakan rawatan bekam disana. Ini adalah maklumatnya:

HPA CAWANGAN KULIM,
NO 205 TAMAN NENAS 2,
JALAN KILANG LAMA,
09000 KULIM,
KEDAH DARUL AMAN
TEL : 04 – 4931034
FAX : 04 – 4931034

Wassalam.

Salam…saye ingin mendaftar sebagai ahli…sblm itu nak tnye ckit…

1. area taman universiti, skudai johor….mane nak dpt beli branagn HPA???

2. bgaimane pula dgn cara pembelian…perlu tunjuk kad ahli or bagaimane???blh tak hntr wakil utk tlg beli???

sekian dahulu…..Man(013-7090914)

Assalamualaikum..
Haid sy teratur, xde mslh. Cuma kulit agak kering. Boleh ke saya makan EPO untuk tujuan kesihatan dan kecantikan padahal saya tdk mempunyai sebarang penyakit?Ada effect ape2 ke?

salam..
sy nak tanya..sy bru je jd ahli HPA..
mana nak dapatkan barangan HPA dekat melaka..

salam…

saye nak tau set produk hpa utk wanita alahan mengandung…

tq…

tnya sikit..knp air mineral hpa ssh nk beli skrg?..area bukit mertajam xde dh jual air mineral..kalau ade kt mana yg t’dkt area b.m?

salam…nk th di mana cwngan atau stokis yg da stok jual air mineral..sy dh cari tp xde stok jgk..hrp hpa dpt memberi kerjasama..

Salam…..saya pelajar uitm shah alam. Di mana pusat jualan HPA yg berdekatan dgn saya? Terima kasih..

Salam

Boleh saya dptkan alamt/no hp pengedar di Kuantan?

TQ

a’kum saya nak tanya dekat lahad datu,sabah ada stokis tak ble minta no pon. coz saya akan dipindahkan ke sana, takut putus bekalan lak

Berminat untuk membeli produk grape seed oil. Dimana pengedar terdekat di kawasan Sogo Kuala Lumpur.TQ

Assalamua’laikum.

Saya adalah pelanggan tetap produk2 HPA sejak sekian lama. Kini saya menetap di Telipok (lebih kurang 15 KM dari pusat bandar & 9 KM ke Tuaran) sejak 3 Ogos 09 lalu. Saya menghadapi masalah untuk mendapatkan produk2 HPA di sini. Bolehkah saya mengetahui stokis berdekatan dengan tempat tinggal saya di Telipok? Mohon alamat tersebut. Terima kasih.

apakah saya bisa mendapatkan informasi tentang produk hpa yang ada di indonesia karena sudah dua bulan ini saya sangat sulit untuk mendapatkan produk2 HPA saya tinggal di jakarta indonesia. mohon informasinya. terimakasih

saya nak tahu. berapa harga set bersalin hpa?
dan apakah produk2 di bawah set bersalin ini?

Salam,
1.Saya dari Sarawak kalau saya nak beli secara online pakai harga Sem @ SS.
2.Kalau saya beli online tapi minta hantar ke alamat 3rd Party bagaimana harga n prosidure
Mie

assalamualaikum,
di sini saya ingin dapat kepastian dari sy. hpa, sekiranya saya ingin menjual produk ini melalui online menggunakan website kepunyaan saya sendiri, adakah di boleh kan atau tidak

assalamualikum…
saye nak tau lebih lanjut tentang produk set kesuburan HPA bg wanita dan lelaki..saye juga ingin tau tentang produk HPA yang boleh membantu saya mengatasi masalah haid yg tidak teratur dan masalah cyst yang saye hidap..
dimane saye bolh dapt kan produk HPA?
saye menetap di kp pandan dalam kuala lumpur..

salam

Sy adalah ahli hpa…nak tau macam mana cara nak jadi ahli koperasi …tq

salam , ingin saya tahu isteri sudah lama jadi ahli tetapi tidak aktif dah lama . dia menjadi ahli semenjak tahun 2007, dan keahliannya masih boleh di gunapakai ke?

Salam maria, boleh.

Salam Sha, rujuk sini: http://duniaherbahpa.com/2009/11/tambah-saham-koperasi-hpa-secara-online/

Salam Radzi, masih boleh digunapakai. Keahlian HPA kan seumur hidup.

Salam,
Saya ingin bertanya, adakah ubat consinium plus sesuai dimakan oleh kanak2 yang berumur 12tahun.Ini kerana, adik saya mengalami alahan resdung yang agak teruk berbanding saya.

salam,
saya nak tanya.di mana saya boleh dapatkan produk DuniaHerb di Kota Tinggi, Johor?

nak tau nama & alamat pengedar\
di kluang johor

Salam,

Nak tanye:
1)Saye sdg mggunakan set centella white,seandainya slh satu produk habis dipakai,di mana sy boleh dptkan?sbb stokis yg sy beli produk ni hanya menjual set shj(stokis klang)..

2)kad keahlian sy hilang,apa yg ptt sy lakukn kalo sy nak mbeli brg hpa?

3)sy dh mnjd ahli hpa dh sthn lbh,tp sy tak tahu berapa jumlah mata yang terkumpul,sdgkan setiap bulan sy mbeli brg Hpa..mcm mana nk tahu jumlah mata saya?

Tima Kasih

Saya ingin beli penapis air Dew.
Dimana boleh saya beli di Kelantan?

saya tinggal kat pasir gudang…camne nk cari ayam organik HPA kat sini…

salam,sy sekarang berada di matu, sarawak..saya menghadapi kesukaran untuk membeli barangan hpa kerana kedudukan stokis yang jauh..bolehkah sy membeli barangan hpa melalui website ini?

Salam, saya salah seorg ahli HPA,saya amat berminat utk memiliki HPA water filter tetapi bolehkah saya membayar secara ansuran bulanan seperti mana MLM yg lain?

sesiapa mncari ejen kawasan wangsa maju. dan ingin memesan produk hpa bagi kawasan wangsa maju. sila hubungi saya zulkefli di 0132120161.

terima kasih.

salam..
sy kena buat satu projek dan sy dikehendaki memilih 1 syarikat.jadi sy mmlih HPA sbgai pilihan..
sy memerlukan contoh invois dan trial balance untuk dua bulan lepas…
adakah sy akan dapat contoh invois dan trial balance tersebut????
terima kasih…

Saya sedang mencari produk spirulina,jeli gamat emas dan jel gamat. HPA ade tak produk2 ni? If ade, brp harga (bukan ahli)?kalo boleh nak jenis pil.sy ade bbrp prob:
1)masalah berat badan
2)luka lmbt sembuh (spt ketuat)
Produk2 yang sy nak ni bole membantu masalah sy ke?

assalamualaikum..
saya ingin bertanya Produk HPA ada x mengeluarkan RADIK PLUS dan adakah ia di khaskan utk 1 jantina sahaja..
Sekian, terima kasih.

salam…kat mn sy blh dptkan produk HPA di Shah Alam?

assalamualaikum…. saya aie…. saya nk tanya… Dimana stokis hpa berdekatan di ampang selangor untuk saya dapatkan produk ini?

assalamualaikum… Dimana stokis berdekatan di Sg petani untuk saya dapatkan produk ini?

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: