Dunia Herba HPA

Hubungi

Siapa Kami

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Salam ukhwah daripada kami, pengendali laman web DuniaHerbaHPA. Laman web ini diwujudkan bertujuan untuk memberikan informasi dan maklumat terkini berhubung perniagaan dan produk HPA. Selain itu, ia juga adalah untuk menambah lebih ramai lagi rangkaian usahawan HPA tidak kira dimana jua anda berada.

Setelah mencuba dengan blog percuma wordpress (duniaherbahpa.wordpress.com), akhirnya kami berpindah ke hosting berbayar dan domain kami sendiri di www.duniaherbahpa.com . Laman blog sebelum ini mendapat sambutan yang di luar dugaan kami. Penyertaan ahli melalui online juga sangat menggalakkan disamping komen dan pertanyaan yang diajukan kepada kami berhubung produk dan keahlian HPA. Walaupun kami bukanlah orang yang selayaknya menjawab pertanyaan tersebut, kami tetap terus cuba menjawab bagi pihak HPA. Ingin dimaklumkan bahawa kami bukanlah staf HPA tetapi hanyalah pengedar HPA sahaja. Hits yang agak tinggi yang kami terima setiap hari menunjukkan para pengedar dan orang ramai sangat memerlukan maklumat mengenai produk dan perniagaan HPA.

Kini kami telah berjaya melancarkan sistem MLM autodownline secara online yang membolehkan anda menaja dengan lebih mudah, cepat dan berkesan. Ini webnya:

–> www.duniaherbahpa.net

Diharap anda semua berpuashati dengan segala perkhidmatan yang kami tawarkan di DuniaHerbaHPA ini.

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk HPA / perkhidmatan yang kami sediakan / komen serta cadangan mengenai website kami, sila hubungi kami menerusi ruangan Comments di bawah atau anda boleh terus menghubungi kami di talian yang disediakan. Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi meningkatkan lagi perkhidmatan kami serta mempermudahkan anda berurusan dengan kami.

Telefon (H/P): 012-4367890 (Mirzan)

Emel: adam_zans [at] yahoo.com.my

Yahoo Messenger: adam_zans

atau

Telefon (H/P): 019-3093956 (Redza)

Emel: muhamadredza [at] gmail.com 

Yahoo Messenger: rayz_2006

atau

Telefon (H/P): 017-6834764 (Syafrizal)

Emel: syafrizal.abumansor [at] gmail.com

Yahoo Messenger: syafthegeek

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

Rangkaian DuniaHerbaHPA
http://www.duniaherbahpa.com

147 Respons to "Hubungi"

Saya bukan nak komen tapi nak tanya. Kad HPA saya hilang. Bagaimana mendapat yang baru. Terima Kasih.
Kad Pengenalan: 460830-02-5213
Alamat: Lot 1769, Batu 7, Jalan Gombak, 53100, Gombak, Kuala Lumpur

Assalammualaikum. Tahniah kepada HPA kerana telah berjaya membangunkan produk-produk halal. Jika ditinjau di dalam pasaran kosmetik dan penjagaan diri di Malaysia, kita masih lagi ketandusan produk-produk halal. Sebagai membuka peluang untuk membangunkan produk halal dan suci mengikut hukum syarak, kami di CEPP-UTM ada membangunkan produk yang masih belum dikomersialkan. Saya mencadangkan pihak HPA membangunkan salah satu produk tersebut dan dikomersialkan untuk memenuhi keperluan pengguna Islam yang ketandusan produk-produk suci dan halal. Jika berminat bolehlah menghubungi saya.

En Mohamad, utk urusan kad ahli HPA, sila berhubung dgn Pn Rashidah. Emel: shidah.mis@hpa.com.my atau call 04-9776805. Anda masih boleh terus membeli produk HPA walaupun tiada kad ahli. Cuma anda perlu maklumkan no ahli anda semasa membeli produk HPA.

Waalaikumussalam En Fadzly, terima kasih kerana menyokong perjuangan HPA dalam menghasilkan produk suci dan halal utk umat Islam. Utk urusan berkaitan dengan pembangunan produk, sila hubungi pihak HPA spt berikut:

1. En. Mohamad Faisol Abd Rahman, emel: cwahidagm@yahoo.com
2. atau emel ke wahida@hpa.com.my @ call HQ HPA: 049776805.

As’kum, Beberapa tahun yg lalu, tak silap sy sekitar th 98 @ 2000 sy pernah mendaftar sbg ahli HPA, tapi memandangkan produk yg terdapat di kws sy pd ketika itu amat terhad maka sy menjadi tk aktif membeli tambahan pula kad keahlian sy juga telah hilang. Baru-baru ini, satu pusat stokis HPA telah dibuka di pekan berdekatan (Putatan, Kota Kinabalu) dan sy mula tertarik semula utk mendapatkan produk2 HPA. Persoalannya, bolehkah sy pergi membeli produk HPA di tempat tersebut dengan hanya menyatakan bhw sy adalah seorang ahli sedangkan kad keahlian sy telah hilang apatah lagi sy tidak ingat no keahlian sy?

Wslm Cik Liza, anda masih boleh membeli produk HPA dgn harga ahli kerana keahlian HPA adalah seumur hidup. Sila check semula no ahli anda dgn pihak HQ HPA iaitu 04-9776805 dan sila berurusan dgn Pn Rashidah (bhgn MIS). Buat sementara waktu, anda boleh beri nama dan no ic semasa membeli produk HPA. Wassalam.

Asalamualaikum, pertanyaan saya adalah macammana cara nya hendak mengetahui no ahli di atas nama saya, untuk pengetahuan tuan saya membayar keahlian saya agak lama lebih kurang 8-9 tahun yang lepas.

Waalaikumussalam En Norazamzuddin, sila check semula no ahli anda dgn pihak HQ HPA iaitu 04-9776805 dan sila berurusan dgn staf bhgn MIS. Atau pun anda juga boleh check nombor ahli anda di cawangan HPA yg berhampiran.

askom…saya nak bertanya,pada bulan lepas saya ada buka laman web ini,saya terbaca ada peluang usahawan PROSPER bersama HPA. macammanakah caranya untuk saya menyertai program tersebut kerana saya memang berminat untuk menyertainya.Saya berharap dapat maklumat daripada pihak En dengan segera.terima kasih

Salam En Kamil, anda boleh berhubung dengan pihak HQ HPA di talian 04-9776805 utk maklumat lanjut. Buat masa ini, kami akan hubungi anda melalui emel utk perkembangan mengenai tawaran skim prosper siswazah ini.

ASSALAMUALAIKUM…SY INGIN BERTNYA ADAKAH KEAHLIAN SY MASIH AKTIF ATAU TIDAK.NO AHLI SAYA.00216263.MY.SY INGIN MENUKAR ALAMAT SURAT MENYURAT SY KE ALAMAT YANG BARU.NO 3 SKUADRON,PANGKALAN UDARA BUTTERWORTH12990 BUTTERWORTH PULAU PINANG.TERIMA KASIH

Sekiranya kahlian sy masih aktif sy ingin memohon agar segala keterangan tentang pruduk baru di kirinmkan kepada sy menerusi alamt terbaru sy.

Waalaikumussalam Cik Hasliza, keahlian HPA adalah seumur hidup. Ini bermakna anda masih ahli HPA. Utk menukar alamat, sila isi borang pertukaran alamat di CAWANGAN HPA yg berhampiran. Mereka ada sediakan borang.

Katalog produk baru HPA terdapat dalam kit niaga HPA. Anda perlu membeli kit yg baru utk mendapatkan katalog produk baru ini. Ia tidak akan dihantar kepada setiap ahli. Terima kasih.

saya tak dapat layari web site hpa.com.my…. kenapa?

En Kamal, sila cuba sekali lagi. Sila taip alamat URL http://www.hpa.com.my . Atau anda juga boleh klik link web HPA di Pautan Lain pada panel kanan web ini (bawah). Selamat mencuba!

Saya adalah ahli HPA yang berdaftar dengan no: 299798.MY01.
Saya ingin nak tahu bagaimana dan di-mana saya boleh mengetahui jumlah
point yang saya dapat daripada barang2 yang telah saya beli.

Sekian,terima kasih.

Salam En Hanif, buat masa ini masih belum ada sistem secara online yg HPA wujudkan utk menyemak jumlah point belian. Jadi, kami menyarankan agar anda menyimpan setiap invois pembelian utk dijadikan rujukan bagi menyemak jumlah point semasa anda. Dalam penyata bonus bulanan juga ada dinyatakan jumlah point semasa (setiap bulan) dan point terkumpul. Jadikan ia rujukan anda. Terima kasih.

assalamualaikum,

Boleh tak bagi alamat penuh berserta no tel. stokis HPA dijalan raja laut Kuala Lumpur.

Waalaikumussalam, sila hubungi staf HPA cawangan Jalan Raja Laut, iaitu En Azam 0174792123. Lokasinya berdekatan dgn bangunan EON Jalan Raja Laut.

askum.saya pelajar upm cos teknologi makanan.saya nak tanya pihak tuan samaada kilang HPA mengambil pelajar untuk membuat latihan industri atau tak??
saya akan menjalani latihan industri bermula bln dis ini sehinnga pertengahan mei..
saya harap pihak tuan dapatb memberi maklumat balas dengan segera.

time kasih..

Salam Cik Liyana, sila hubungi pihak HQ HPA di talian 04-9776805 atau emel kepada hr@hpa.com.my utk mendapatkan maklumat mengenai latihan industri di syarikat HPA. Terima kasih.

Assalamualaikum…
Saya amat tertarik untuk menggunakan produk HPA. Tetapi saya masih tercari-cari tempat yang ada menjual produk ini. Adakah ianya dijual di farmasi atau hanya stokis yang mengedarkanya. Jika stokis yang menjual bolehkah senaraikan alamat dan no. tel stokis tsbt. Saya tinggal di UTM skudai Johor, ada tak stokis yang berhampiran dengan lokasi ini…

Sekian terima kasih

Waalaikumussalam Cik Yatie, produk HPA boleh didapati di cawangan dan stokis HPA seluruh Malaysia. Anda boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui rangkaian kami dan kemudian membuat belian produk di mana-mana stokis HPA seluruh Malaysia dengan harga ahli. Sila lihat senarai stokis di Johor di link ini >> http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist atau yg ini >> http://www.hpa.com.my/find_agen.php . Diharap info ini dapat membantu anda. Terima kasih.

Assalamualaikum,
Saya berminat menggunakan produk HPA dan mungkin juga menaja rakan-rakan lain supaya menggunakan produk HPA. Soalan saya, apa kelebihan jika saya mendaftar melalui web saudara Reza berbanding dgn melalui stokis di kawasan saya.

T/kasih

Waalaikumussalam Well, dengan mendaftar melalui rangkaian kami, anda boleh mempromosi produk HPA secara online iaitu melalui web ini dan menaja ahli baru di seluruh Malaysia. Kami akan meletakkan nama anda di ruangan Pengedar HPA utk memudahkan org lain menghubungi anda.

Assalammualaikum,
Saya amat berminat untuk menggunakan produk HPA tetapi adakah anda menyediakan produk berasaskan pegaga?

terima kasih

tiada keluaran produk penjagaan payudara ke?

Salam Lily, belum ada setakat ini. Mungkin akan dikeluarkan pada masa akan datang.

Salam Norhayati, kebanyakan produk herba HPA menggunakan pegaga spt teh herba, HB, kordial pegaga, evergreen centella dll.

Saya baru mendapat tahu mempunyai fibroid di dalam rahim (8cm).selaian berjumpa pakar, saya sedang berusaha untuk mencari sebarang perubatan alternatif. Apakah produk HPA yang paling sesuai untuk saya?

keluarga saya ada masalah penyakit yang berkaitan hati..produk apa yang sesuai untuk digunakan.???

Cara pengambilan pil Stoma-k,sebelum atau selepas makan?

saya baru mendapat buasir akibat dari latihan angkat berat,buasir saya jenis luaran bengkak & berdarah di luar so selain pil ficus & minyak but2 apa yg patut saya beli dan dimana saya boleh beli produk ni di shah alam.

Salam

Mohon response dari pihak Pengurusan HPA, Apakah pandangan @ perancangan bagi botol-botol kapsul dan packaging/kotak2 produk yg telah habis digunakan?

salam,saya telah membaca artikel berkenaan radix satu kajian,saya ingin bertanya adakah kopi yang terkandung di dalam radix mempunyai kesan dlm pengambilan ubat homeopati?saya ada juga belajar sedikit mengenai perubatan homeopati di mana kebanyakan ubatan homeopati akan terhapus tenaganya dgn pengambilan kafein,adakah kafein dlm kopi radix begitu juga?terima kasih.

assalamualaikum.

saya hendak memperbaharahui alamat surat-menyurat dan mendapatkan kad keahlian baru:
kad pengenalan: 770414-14-5738
alamat:jabatan bahasa al-quran, celpad, universiti islam antarabangsa malaysia,53100 kuala lumpur.

Salam Huda, sila ke cawangan HPA yg berhampiran utk menukar alamat baru dan mendptkan kad baru.

salam sejahtera,
saya cadangkan pihak admin sediakan borang khas untuk kemudahan pembelian online.Pengguna senaraikan produk yang akan dibeli mengikut harga unit item termasuk kos penghantaran diSemenanjung Malaysia atau Sabah & Sarawak dan dijumlahkan.Bukti pembayaran hendaklah disertakan samada secara online banking/wang pos/cek/dll.

Assalammualaikum saya adalah salah seorang ahli HPA.soalan saya adakah saya berpelung untuk mengusahama dengan HPA untuk mengeluarkan produk dibawah HPA?atau adakah HPA mempunyai contract farming yang ditawarkan kepada ahli2 HPA seperti saya.ini adalah kerana saya berminat didalam bidang pengeluaran/pembuatan.saya berharap pihak tuan dapat memberi maklum balas kepada saya melalui alamat email saya.sekian.

akm.saya nak bertanya.saya dah mendaftar sebagai ahli HPA sejak ogos 2008.tapi sampai sekarang kad keahlian saya belum dapat.adakah keahlian saya diterima atau tidak?

Salam. Saya ada post komen untuk herba Curcumin, tapi sehingga kini belum ada yang menjawabkannya.Saya juga difahamkan herba ini belum ada di Kuala Lumpur.
Masalah utama saya ialah fibroid. Ada yang mencadangkan mengambil Paramaria, IMT dan Shark Cartilage. Tapi selepas sudah membelinya, ada pula yang kata Paramaria boleh membuatkan fibroid lebih membesar.
Tolong beri jawapan supaya kekeliruan ini terungkai. Dan apakah produk sinergi HPA yang sebenarnya perlu saya ambil.
Terima kasih. Salam.

ada cawangan di miri,sarawak?

Assalamua’laikum,

Sila rujuk di http://www.hpa.com.my/09/cawangan.html utk senarai lengpa cwgn dan stokis terdekat.

Harap maklum.

salam.

kenapa ‘HPA Secara Online’ pendaftarannya dibuka hanya untuk mereka yang BELUM PERNAH menjadi ahli HPA sahaja? Bagaimana pula sekiranya seorang ahli yang telah berdaftar ingin menyertai HPA secara online ini? TQ

Tahniah dia atas kejayaan HPA..sy ingin betanya,

1-Adakah HPA ada menyediakan KIT niaga yg menerangkan ke semua produk HPA spt jenis perniagaan MLM yg len..

2-sy sudah pun menjadi ahli HPA tapi ingin mempunyai dan menyertai HPA secara online sebegini..

TQ.

Assalamualaikum,

Saya mempunyai BML tidak seimbang dan terlalu
kurus . Jenis produk yang boleh menambah berat
badan adakah HB, Spirulina dan Omega 3 betul ka?
bagaimanakah cara pengambilan kapsul tersebut
pada siang dan malam?

hello there..saya nak tanya berkenaan dengan pengambilan pelajar bagi ithpa..bila pengambilan akan dijalankan??

saya dah jadi ahli hpa 2007.tapi stokis kat tempat saya tak ada sistem online, resit pembelian pun tak ada.macamana nak tahu kad ahli aktif lagi?

haluu,
saya nak bertanya, jika seseorang itu ada sakit ‘endomentriosis’..
ada tak produk HPA yg blh membantu pesakit ini untuk hamil??
harap pihak duniaherbaHPA blh bagi keterangan.

sekian

assalamualaikum..harap pihak duniaherbahpa boleh berkongsi bersama rakan2 di sini,apakah produk hpa yang terbaik utk diambil bagi menjaga dan meningkatkan lagi tenaga kelelakian dan tenaga batin bagi seorang lelaki..lebih2 lagi lelaki yang beristeri dua…harap dpt kongsi bersama..terima kasih

apa nama produk dunia herba untuk rawatan buasir yg paling mujarad…. kalau ada kat mane di kuala terngganu atau dungun untuk dapatkan produk berkenaan

assalmmualaikum……saya sudah jadi pengedar,bole x saya nk letak nama saya di senarai nama di halaman utama…jika tidak bole,macammana saya nk promote diri saya?tq..

assalamualaikum…diharap beri peluang kepada pengedar lama juga untuk meletak kn nama mereka disini,supaya kami dpt promosi lebih produk2 hpa di tmpt kami,….matlamat utama hpa ialah mempromosi produk islam kepada sesiapa juga,xkira sama ada ahli atau penguna……saya harap dpt diberi poerhatian cadangan saya,tq…..

salam…….boleh x saya nk mempunyai laman web sndiri seperti rakan2 lain di atas?..saya berharap sgt agar dapat@ada lmn web seperti mereka………kalo dikenakan bayaran,saya sanggup……asalkn saya ada lmn web mcm mereka,tq…..

semekum……..nape ambil masa yg lama untuk reply komen2 di sini…….?

As’kum,syukur saya diperkenalkan HPA (kopi radix) tapi di UK.Saya ada rakan perniagaan di UK utk halal food so apa kata pihak HPA memasuki pasaran UK?ini kerana di Uk sahaja ramai orang islam menetap di sana.

Assalamualaikum

Kad saya hilang. Bagaimana hendak mendapatkan kad yang baru? Buat makluman, saya telah menjadi ahli HPA lebih dari 5 tahun yang lalu.

Terima kasih.

Assallamualaikum WBT,
camana nak jd ahli koperasi koHPA ?
..kena bayar bulan2 ker?
..kena melabur ker?
…camana ker?
TQ.

Assallamualaikum WBT

Saya ingin bertanya….

Adakah pihak HPA ada membuat katalog produk didalam format PDF.

Jika ada dimana boleh untuk dimuat turun……

Jika tiada… Harap dimasa akan datang Pihak pengurusan HPA dapat menyediakan Katalog produk dalam format PDF.Bagi kemudahan semua ahli.

Terima Kasih

Assalamualaikum,Apakah penawar yg dapat menyebuhkan penyakit ketidakseimbangan tubuh badan.(pening/seperti dibuai)Saya juga pengamal produk HPA.Sekian Terima Kasih.Wasalam.

assalamualaikum
saya dapat tahu HPA dapat mencegah H1N1. apakah ubat HPA untuk Kanak-kanak dan ibu mengandung bagi mencegah H1N1.

can this website are done by dwibahasa. I mean in english and bahasa malaysia

nape lambat updated soalan2 yg dah lama dikemukakan,tapi xberjawab sampai lar nie……tujuan ruangan nie untuk ape?untuk org yg bertannya,tgok web nie hari hari?????

salam..
adakah keahlian untuk hpa ini terbuka kpd semua bangsa atau khusus untk org melayu je?
dan apakah produk sesuai untuk lancarkan kitaran haid utk ibu yg masih lagi breastfeeding?
thanks

Assalamua’laikum,
Saya sudah mendaftar sebagai ahli tetapi kad saya telah hilang, bagaimana cara untuk mendapat kad yang baru.Terima kasih,Wassalam.
Alamat: Lot 1702, Lorong Seroja, Taman Uda Murni, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

Tuan,

Saya telah mendaftar menjadi ahli dah dekat 2 bulan lebih tapi kad masih belum di terima. Saya mendaftar melalui stokis di kuching sarawak. Beliau telah menghantar borang pendaftaran ke kuala lumpur tempohari.

Harap mendapat penjelasan daripada pihak tuan.

Terima kasih.

saya n mndptkn no.telefon radix fc di shahab perdana, kedah.. saya ingin membuat temujanji untuk mendptkn maklumat ttg perkhidmatan dan produk radix fc. harap dpt bg mklnbls dan dpt bagi kerjasama.

salam,
mcm mana klu saya nak jadi stokis…

Assalamualaikum
Saya telah menjadi ahli Hpa pada 10.04.09 dan masih belum mendapat nombor ahli, bagaimana untuk saya mengetahuinya.

kenapa ‘HPA Secara Online’ pendaftarannya dibuka hanya untuk mereka yang BELUM PERNAH menjadi ahli HPA sahaja? Bagaimana pula sekiranya seorang ahli yang telah berdaftar ingin menyertai HPA secara online ini? TQ

assalamualaikum w.t.w

saya merupakan salah seorang ahli HPA di Lahad Datu,Sabah. Saya berminat untuk menjalankan bisnes HPA ini secara online sebegini. soalnya saya sudah berdaftar di bawah rangkaian lain yang terdapat di Lahad Datu. Adakah saya mash boleh berdaftar sebagai ahli secara online melalui laman web ini.

saya pernah menjadi ahli HPA tetapi kad keahlian telah hilang. No. KP saya ialah 7462709 (lama), 641013-08-5948 (baru). Adakah saya masih dikira ahli.

ejaan bin saya salah macm mana ni…

Assalammualaikum.
Slamat pagi. Saya berusia 38 tahun mempunyai anak dua. Beberapa hari ini saya mengalami pening kepala, kerap sendawa, pedih ulu hati (ada makan ubat gastric) ditekak seperti ada benda tersekat dada berat dan jantung kadang2 pam laju (sukar nafas).Awal tahu ini yang saya pernah masuk Wad Kecemasan kerana sebab yang sama tapi doktor kata takda apa2 jantung pun ok. Gi klinik biasa katanya angin. Ada tak produk HPA yang boleh membantu masalah saya ini.

saya bercadang menanam pegaga kampung(ditanam secara 100% organik) di atas tanah seluas 2 hektar tanah. Adakah pihak HPA bersedia untuk membelinya.Lokasi saya ialah Terengganu. nO. telefon:012-8904011

salam..saya telah lama jadi ahli HPA..no ahli saya 111133…dimana boleh saya dapatkan katelog barangan HPA.?tq.

Assalamualaikum

Saya no Ahli HPA 435687 produk yang diperlukan tiada iaitu CENTELLA wHITA (Jel Pembersih muka) amat sesuai sekali saya gunakan seisi keluarga mengapa hingga kini produk tersebut tiada di pasaran. Setelah sesuai digunakan

assalamualaikum….sy nak mengetahui lebih lanjut mengenai produk hpa…baru2 ni sy disahkan mengidap penyakit beta thalasemia dengan fibroid…sy masih belum berkahwin…boleh sy tau apakah produk yang sesuai untuk penyakit seperti saya…tq

Salam..
Saya ada memberi perkhidmatan lori sewa ke seluruh semenanjung malaysia. Saya mempunyai tenaga kerja yang mahir dan berpengalaman dalam membawa barang-barang. Saya sedang mencari mana-mana Syarikat atau perseorangan untuk memberi saya kontrak dalam jangka masa yang panjang ataupun jangka masa yang pendek. Peluang dan kerjasama dari mana-mana pihak amat-amat saya hargai.. Terima Kasih

Maaf lupa nak masukkan no telifon saya 012-5652870 / 016-4452870 From: Zamri Shaari DELIMA MAS TRANSPORT ENT.

nak tanya lah..keahlian hpa ni hanya untuk kaum muslim ker?sebab saya tertarik nak mencuba produk hpa

sy pon nk brtnye soaln yg same tp xde jwpn diats….bgaimana utk mreka yg sudah brdaftr sbg ahli….ttp nk join utk online HPA…sbb sy pasti smue org nk dpt downline dgn mudah kn…

Salam,
Saya ada masalah kebas ditapak tangan,kebas dari rusuk hingga kekaki(kaki kanan tidak kuat)selepas ujian MRI di hospital terdapat keradangan di saraf tunjang…apa herba yang perlu saya ambil…terima kasih.

Sy nk tye ape produk utk m’baiki sistem imuniti badan

Salam.. saya nak bertanya produk apa yang sesuai untuk yang mengalami berak berdarah? Saya baru-baru ini terjadi pendarahan sedikit semasa buang air besar rasanya sebab sembelit. sejak itu bila najis keras mudah berdarah takut juga kalau kena buasir.

terima kasih.

sue, saya bukan stokis or ahli HPA. Ayah saya yang ahli HPA. Tp drpd pembacaan sy utk kes awak ni boleh cuba produk minyak but-but. Sila klik pada yg berkaitan utk dptkan maklumat selanjutnya. saya sendiri pun baru nk mencuba produk tersebut.

salam.

nak tanya apa produk yg sesuai untuk menaikkan berat badan.

terima ksh

Assalammualaikum, Saya berusia hampir 42 tahun.Sejak akhir-akhir ini saya akan berasa sakit dan lenguh lenguh di belakng lutut apabila terlalu lama berdiri. Adakah produk yang sesuai untuk mengatasinya. untuk makluman saya menggunakan minyak urut but-but dan krim but but untuk melegakannya.tq

Asalamualaikum. Saya ada pertanyaan dan harap pihak HPA dapat memberikan produk HPA yang baik untuk diamalkan bagi masaalah berikut:
1. Isteri saya seorang yang agak gemuk dan mempunyai masaalah angin dalam badan. Apakah produk yang baik untuk diamalkan bagi mengurangkan angin dalam badan beliau.
2. Saya mempunyai penyakit resdung apakah produk HPA yang boleh saya amalkan setiap hari.
3. Berapakah sachet sehari kopi radix yang boleh saya amalkan untuk minuman seharian dan adakah ianya akan memberi penyakit sekiranya ianya kerap diminum dengan bancuhan susu pekat manis setiap bancuhan.
Harap mendapat jawapan. Terima kasih

Assalammualaikum,

Saya ingin mengetahui mengenai kad saya yang telah lama dipohon. Sehingga sekarang dah dekat 2 bulan masih x terima.

Sekian.

Salam En Nasir,

1. amalkan herba tuju angin (5 biji pagi, 5 biji tghari, 5 biji mlm)
2. amalkan madu coscinium, roselle kapsul, teh herba, pelawas (jika sembelit).
3. elakkan minum kopi radix atau minuman lain bersama susu pekat manis. ia mengandungi gula yg tinggi. utk menambah kemanisan minuman, elok di campur dgn madu asli HPA. kopi radix boleh diminum 2 cawan setiap hari utk permulaan. bykkan minum air kosong selepas minum kopi radix.

Salam khairil, saya akan hubungi anda melalui emel.

salam..nk tny..klu sy nk beli certain product dlm set bersalin tu blh tak?sbb sy bru bersalin 2008,n skg dh nk bsalin bln dpn,jd brg yg takde hny ubat periuk n ubat basuh..brg yg lain still ade lg…plz reply..

salam…
apa yg boleh sy lakukn dgn botol2 ubat hpa yg dh xdgunakn?
adakh blh recycle balik kt stokis2 hpa?

assalammualaikum… saya pelajar uitm ingin membuat lawatan ke kilang HPA bagi mengetahui lebih lanjut berkenaan produk Aiskrim.. tujuan lawatan ini ialah bagi menyiapkan tugasan/assingment kami berkenaan produk aiskrim… kami mahu mengetahui berkenaan cara pembuatan,penyimpanan, keselamatan dan kebersihan yang dipraktikkan dan cara pemasaran dilakukan dari kilang kepada pelanggan… jadi , siapa yang patut saya hubunngi dan dimana terletaknya kilang aiskrim tersebut? saya berharap dengan jasa baik pihak tuan/puan,kami diberi kebenaran untuk melakukan lawatan ini.

salam..

saya ingin bertanya.
kalau tak silap saya beberapa tahun yang lepas, hpa ada mengeluarkan produk herba mandian sauna. masih ada lagi ke produk tu? kalau masih ada, maklumkan pada saya yer..

dimanakah cawangan/stokis hpa yang terdekat di kawasan subang jaya? agak susah saya nak cari stokis hpa disini. terima kasih.

Salam siti, produk dalam set bersalin tak dijual berasingan.

Salam nur’ain, tak boleh recycle pada HPA. Anda boleh recycle dgn tmpt recycle di tmpt anda.

Salam fahmi, hubungi HQ HPA , 049776805 utk urusan tersebut.

Salam hanee, herba mandian sauna sudah lama tak dikeluarkan. Cawangan, stokis HPA:

http://www.hpa.com.my/metrohpa/?page_id=26

salam,
saya nak bertanya.
adakah HPA mengilangkan sendiri produk jem?
if ya, dimanakah kilang anda berada?
saya ingin membuat temu ramah untuk kaji selidik uitm.

salam.
saya akan pergi menunaikan umrah.apakah produk hpa yg perlu dibawa utk kesihatan?

saya nak tanya kopi radix diet tue ada susu ke o??

salam, saya nak tanye kapsul A dan kapsul B dalam set bersalin HPA tu sama ke dgn paramaria dan herba tuju angin? saya sudah 5 bulans selepas bersalin, adakah saya masih boleh makan sekarang?

saya pelajar di food institute of malaysia.Saya mengambil jurusan diploma bakery dan pastry.Saya nak tanya adakah radix house bakers mengambil pelajar untuk praktikal??

Salam. Saya ada intention utk membeli tanah dan mengusahakan tanaman asam paya, ternakan ayam kampung & itik. Saya ingin tahu samada saya boleh membekal semua tersebut kepada pihak HPA? Jika ada apakah kaedahnya & bagaimana dengan harga yang ditawarkan? Tq.

saya nak beli produk HPA, dan saya tinggal diJln Jelatek, KL, bole saya tahu dimana pengedar yg paling terdekat dgn saya?

Salam..saya ingin tahu apakah produk yang sesuai untuk diamalakan selepas melahirkan anak.Selain set bersalin, apakah produk tambahan yang boleh digunakan semasa berpantang untuk mendapatkan kembali bentuk badan dan membuang angin dalam badan serta kecergasan.

salam…no ahli saya 324909.MY01
alamat lama:
C G-1 KIP TUN TELANAI, 21400 MARANG, TRG

-untuk pertukaran ke alamat baru saya…

LOT 8359, KG. PUSU TIGA,
21400 MARANG, TRG

boleh tlg uruskan…saya dah byk melakukan urusan belian tp bonus x dpt…

saya ada kawan yg mempunyai masalah kurang darah merah..skrg dia makan ubat HB adakah sesuai ?? atau ada ubat yg lain lebih berkesan.
yg sesuai untuk perempuan umur 20 tahun

assalamualaikum,

susu kambing dah ada stok ke?

Assalamualaikum..saya ingin mencadangkan pihak HPA agak dpt mengeluarkan lebih banyak lagi barang2 keperluan harian yg halal seperti susu tepung, susu pekat dll.

produk anti bau badan dan bau peluh ada tak? mana satu nak guna?

sy nak tye. untuk set bersalin hPA, bleh tak kalau di beli berasingan

Assalamualaikum…saya memohon agar pihak HPA lebih memandang serius tentang bonus bulanan pengedar2.ini bagi memberi peluang keuntungan bersama dan menjamin kesetiaan pengedar.tqvm

Saya cuba mendaftar melalui online tapi tak boleh…bagaimana caranya?

Saya bukan nak komen tapi nak minta tolong emailkan borang kemasukan ke Manhal HPA kerana Website HPA tak boleh nak buka.
Terima kasih

Askm

Saya ada tanah commercial untuk dijual.

5km dari Seremban
Freehold
Luas 10.12 ekar
Hadapan jalan besar
Sesuai untuk bangunan,hotel,kedai, condo,perumahan,hypermarket
Harga rm 19.50juta
Pemilik melayu

Kalau HPA berminat bolih hubungi saya di email sinaran09@yahoo.com

Zulkifli
IPC Island Property Consultants
Jurunilai & Agensi hartanah

Assalamualaikum..
Setelah mendapat tahu HPA membuka pengeluaan botol sendiri, saya berminat untuk membeli botol bersiaz 1liter(jus) dengan HPA. dimanakah saya boleh mendapatkan katalog atau sample botol2 yang dibuat oleh HPA? Atau sila email kan kepada saya. Sekian terima kasih

salam.. sy nk tnya boleh x sy amik radix untk project assment sy?. mksudnya sy ingin buat perbahuruan dr segi design.. time kaseh..

harap dpt reply segera..:-)

salam,saya ingin minta pendapat.saya telah mengalami tumpah darah semasa melahirkan anak ketiga. doktor menasihatkan saya supaya tidak makan jamu atau ubat yang panas kerana dikuatiri akan berlaku pendarahan. kini, selepas habis pantang dan keadaan rahim ok, saya ingin makan produk hpa yang sesuai. tolong beri panduan produk yang paling sesuai saya makan.

terima kasih

Assalam aleikum,
I am due to have my 7th child inshAllah, & my husband has bought my the HPA after birth kit, but unfortunatly im giving birth in my home country (England) & he isnt here to translate how to use the products for me! So could you please tell me in English what I need to do with each thing. Thankyou. Salams, Jamila

Salam,kami pelajar UUM ingin membuat temubual dengan pihak HPA di sekitar Kedah dan Perlis untuk menyiapkan assignment kami yang bertajuk Management of Relationship.Siapa yg patut kami hubungi?
Terima kasih…

Kerjasama anda amat dihargai..

saya nak dapatkan no tel pusat kiropraktik hpa yang terdekat untuk buat temu janji rawatan.saya tinggal di daerah bagan serai ,Perak

slm. nk tanye.prosper siswazah masih dijalan ke? sy berminat.harap dpt email kpd sy. trime ksh..

Assalamualaikum..saya pernah daftar sbg ahli pada tahun 2000 dgn guna alamat lama.Sekarang saya sudah berpindah ke tmpt baru selepas berkahwin bagaimana caranya utk saya buat pertukaran alamt?saya juga mahu memperbaharui kad ahli.
I/C-770401-06-6424
Alamat baru:JB 6068,Jln 3,Tmn Desa Kesang,Kesang Pajak,77000,Jasin,Melaka.

salam…sy pernah menjadi ahli HPA beberapa tahun lps..tp x berapa aktif kerana ssh nk dapatkn produk nie…skrg bila sy tahu HPA ada mempunyai laman web ..sy ingin meneruskan keahlian sy..tp sy x igt berapa no nya…
lgsatu..sy ingin mempunyai website under HPA..harap boleh bantu saya…hubungi sy ASAP…
terima kasih..

assalamualaikum. saya aishah dari jitra. saya ada masalah resdung. saya ingin tahu, sebelum saya menggunakan produk hpa kepada siapakah boleh saya rujuk mengenai masalah ini di jitra atau di sekitarnya? siapakah herbalis yg pakar di sini? harap pihak anda dapat membantu saya. sekian, wassalam.

Salam,
Saya nak tanya,wife saya dah masuk ahli dalam masa 4 bulan..tapi sampai sekarang tak dapat lagi kad tu…betul ke proses kad tu lama.Sebab dah telefon banyak kali kepada wakil ahli tu…dia kata memang lambat..atau ada alasan sebalik nya..

terima kasih.Dari pasir gudang ,JOhor

Assalamualaikum..
Saya ingin menjadi ahli HPA & ingin beli produk HPA. Saya tinggal Banting, Selangor. boleh saya tahu dimana pengedar yg paling terdekat dgn saya?

salam.

saya ada terdengar yg prodek HPA ni ada produk untuk membantu wanita yang merancang untuk hamil?

Kenapa HPA tidak buka cawangan dikawasan komuniti islam majoriti di kawasan saya iaitu di desa pandan/kampung pandan dalam/angsana hilir…cawangan hpa terdekat disini terlalu jauh dan sesak iaitu di hata square pandan mewah kawasan majoriti cina…saya harap hpa dapat buka cawangan termasuk RFC di sini…penduduk disini sentiasa menyokong produk bumiputera islam halalan toyyibah.

salam..
saya nak tanya mengenai rawatan kiropraktik..saya tinggal di seremban..adakah pusat hpa yg berdekatan dengan tmpat tinggal saya yg menawarkan rawatan kiropraktik??

salam…sy nk tanyer kat ne leh beli ayam organik sekitar shah alam….yg kat menara yg br nk rasmi tuuu…ader halal mart x? sy dok area stadium shah alam…

daftar keahlian rm30 tuuu seumur hidup?…makner nyer sampai biler2 atau selagi aktif…ader diskaun utk sumer produk kerrr??

Saya baru disahkan mengidap batu karang di dalam pundi kencing.Kencing saya laju tetapi lambat untuk tus.Selalu kena berdehem banyak kali dan mengurut salur kencing di kemaluan saya. Saya juga ada gout tetapi tidak sampai ada ketulan berpasir(cuma membengkak.tidak sakit bila tersentuh.Cuma sakit kalau bergerak)Tiada lagi batu karang yang keluar.Buah pinggang saya juga akan terassa sakit-sakit kalau saya makan banyak daging lembu. Herba apakah yang sesuai untuk saya?

assalamualaikum,mcm mana saya hendak mengedar produk bersama dgn pihak hpa.saya ada mengedar produk sabun pencuci.

asssalmkum.. saya pernah berdaftar ahli melalui borang ahli dan telah membayar yuran ahli sebanyak rm 30.. saya nak tanya bagaimana saya nak dapat kan ahli secara online untuk tujuan pemasaran online dan untuk mendapat kan downline saya..

terima kasih..

salam..sy nk tnye HPA ade x kluarkan produk uth menambah berat badan?pleasss respond……

salam… ana nak beli ais kerim vanilla dalam kuantiti yang byk Boleh tak beri alamat kilang di Johor Bahru..

Shukran..

Zulmainoe

nk tanye..hpa ada jual ubat kurus..name ubat phytolacca americane?

saya ingin mengetahui apakah herba HPA dan peraturan yang boleh diamalkan bagi merawat batu karang dalam buah pinggang.adakah cukup dengan hanya mengamalkan minum herba HIRTA atau ada herba lain yg mesti diambil bersama-samanya?bolehkah herba HPA diambil bersama-sama dengan ubat klinik?
Terima kasih.

Salam.. Apakah senergi produk untuk merawat barah atau ketumbuhan dikepala

sya ahli 660533.MY01 ingin bertanya…bagaimanakah cara pembayaran bonus HPA kepada ahli HPA?

Assalamualaikum

Saya adalah pengguna product tuan yang consistance tetapi saya bukan ahli, bila saya terbaca mengenai pulangan dividen saham 10% saya mula terfikir untuk menyertai HPA, apakah saya boleh boleh memiliki saham HPA dengan hanya menjadi ahli biasa dan meletakkan sejumlah wang tunai untuk memiliki saham tuan.
2. Bagaimana dapat saya mengentahui prestasi keuntungan atau kewangann HPA annually

Saya menanti jawapan tuan sekiranya saya berpuas hati hari ini juga saya akan berurusan dengan agen tuan

Terima kasih

Assalamualikum
Saya seorang pengguna product tuan yang consistance tetapi belum menjadi ahli. Tadi saya terbaca tentang pulangan dividen saham HPA sebanyak 10% bagi tahun kewangan lepas. Saolan saya, jika saya menjadi ahli HPA bolehkah saya meletakkan sejumlah yang tunai untuk memiliki sahap HPA

Sekian terima kasih

saya cadangkan naikkan la NM setiap barang spashly barangan keperluan macam sabun, makan harian (ayam, koko, aiskrim…) NM nya tersangatla kecil ..kenape? sbb bende keperluan hari2 orang beli, org atasan tak dapat untung keee…. harga lebih mahal compare ngan pasaraya besar such as giant, tesco…yg non-islamic laa…so kalau harga reduce, rasenya muslim mcm saya yg pendptn x seberapa memang 100% memilih hpa la…tp skarg saya x begitu, sabun cuci sya beli kt kedai biasa, harga murah kg,wlu takdpt point lebih praktical utk dibeli keluarga ramai mcm saya

bila kursus agen stok akan diadakan bulan november 2010 ini…

mcmana aturan makan ubat pakej resdung. saya dh beli ubat roselle dan coscinium plus tp tau nk makan mcmaana dgn kedua2 ubat ini. ataupun adakah saya hanya perlu amalkan coscinium plus tanpa menggunakan roselle

bolehkah sy dapat nombor HPAIC shah alam…puas cari kt website x jumpa

salam, bagaimana nak jd anggota HPA?

saya telah disah dr. menhadapi brain stroke semiggu dihospital.hari ini boleh jalan tetapi seperti kereta tiada bumper huyunghayang apakah yg sesuai keluaran hpa bagi penyakit seperti saya.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: