Dunia Herba HPA

Sabun Susu Kambing

Posted on: 16 Disember, 2006

sabun-susu-kambing-2.jpgPelembap dan pemutih serta melindungi kulit anda.
Sabun susu kambing asli yang mengandungi bahan pemutih dan pencerah semulajadi. Sangat sesuai untuk kulit yang sensitif pada bahang matahari dan perubahan cuaca. Ia mengandungi pelembap, mencegah kulit menjadi kering dan kasar. Sesuai digunakan untuk seisi keluarga.

Komposisi (50 gram per buku x 2):
Susu kambing

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 6
Sabah & Sarawak: RM 7

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 5
Sabah & Sarawak: RM 6

Nilai Mata (NM): 2

Advertisements

28 Respons to "Sabun Susu Kambing"

Maaf, tidak dibenarkan mempromosi produk di laman web ini-DuniaHerbaHPA

Dear HPA,

I really interested to sell “Sabun Susu Kambing” in my country,
so pls give me about price etc

Tq very much,
Niken

Thank you Niken, the price is RM 6 only. Please give me your details about the products:

Name:
Address:
Email:
Products:
Quantity:

Send all details to my email muhamadredza@yahoo.com . Thank you.

Assalamulaikum tuan,

Saya adalah pengguna spirillina madu dan ingin mencadangkan agar pihak hpa dapat mengubah bahagian mulut botol produk tersebut agar lebih besar supaya ia dapat dikeluarkan dengan menggunakan sudu kerana bentuk botol sekarang agak tidak ‘user friendly’.

Sekian. Terima kasih.

Waalaikumussalam Pn Noraini, terima kasih atas komen dan cadangan anda. Sama-samalah kita majukan cadangan ini kepada pihak HQ HPA. Alamat emel HPA: wahida@hpa.com.my

salamz..
kt mn sy blh beli sabun ni kt kota bharu, kelantan…??
sabun ni blh x hilangkan parut2 jerawat yg hitam2 tu..??

Salam Cik Gee, produk HPA boleh didapati di cawangan dan stokis HPA seluruh Malaysia termasuk di Kelantan. Anda boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui rangkaian kami (klik link ini >> https://duniaherbahpa.wordpress.com/pendaftaran-ahli/ ) dan kemudian membuat belian produk di mana-mana stokis HPA seluruh Malaysia dengan harga ahli. Sila lihat senarai stokis di Kelantan di link ini >> http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist atau yg ini >> http://www.hpa.com.my/find_agen.php . Anda digalakkan menggunakan Bedak Tompok Hitam utk mengatasi masalah parut jerawat. Sinergi bersama Minyak Pati Sepang utk kesan yg lebih baik. Diharap info ini dapat membantu anda. Terima kasih.

saya ingin menjadi ahli
sebab saya mempunyai kencing manis yang tinggi

Salam Pn Salmah, anda boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui rangkaian kami (klik link ini >> http://duniaherbahpa.com/daftar-ahli-hpa/ ) dan kemudian anda boleh membuat belian produk di mana-mana stokis HPA seluruh Malaysia dengan harga ahli. Set produk herba HPA utk kencing manis: Malac, Teh Herba, Plantisol, Spirulina dan Kopi Radix. Wassalam.

Salam Ukhuwwah..!
sy p’guna sabun ni, tetapi sy was2 nk m’gunakannya dlm keadaan cuaca sejuk. sabun ni sesuai ke utk dgunakn di musim sejuk? tak merosakkan kulit ke?

Salam Qsa, sabun yg paling sesuai utk cuaca sejuk ialah sabun saffron kerana ia boleh memanaskan badan. Selamat mencuba!

Saya pelajar TIngkatan 4 MRSM Pendang,Saya berminat tentang produk ini, saya beserta rakan-rakan saya teringin untuk membuat thesis berkenaan dengan susu kambing, jika pihak HPA sudi membantu kami, kami memerlukan seorang mentor untuk menjayakan program thesis kami.

Sala Syazwan, sila hubungi HQ HPA utk maklumat lanjut, 049776805.

adakah sabun ini sesuai untuk kulit muka yang kering

saya sedang mengandung 5 bln skg ni, so saya nak tanye apakah produk yang sesuai untuk saya

sy nk beli produk susu kambing..tp kt mana ada jual..disekitar Kuala Lumpur//..

salam,produk susu kmbing nie boleh myelesaikan masalah kulit yang kusam dan gelap ker..?

Salam..saya nk tnye,sabun susu kambing ni boleh hilangkn jerawat x?atau sabun ni just memutihkn je..?

salam, sy nak tanye di kuantan dekat mane sy boleh dapatkan produk ini ?

salam,produk ni boleh digunakan untuk kulit muka yang mengelupas tak?

salam moy, saya cadangkan anda menggunakan sabun whitening hpa utk merawat kulit muka mengelupas.

salam.. sy mmpunyai kulit muka brjerawat, parut2 yg sukar utk hilang.. adakah produk susu kambing ini dpt mnyelesaiknnya? bnyak produk sy sudah cuba..

salam kpada sume umat islam..kepada sesape yg na tanye soklan tentang cmne na dptkn harge murah ataw ape2 soklan boley la tnye kpda sye..ibu sye merupakan agent HPA…so,if ad pape yg muskil boley la tnye sye…harap2 dpt membantu..nye…ni email sye…twiggies92@yahoo.com

wslam fifam…he3,,,sye sudah 3 tahun gune product HPA..sabun susu kambing sgt bagus..na2 bagi kulit yg sensitif..kulit x sekata..mse 1st sye gune sabun ni muke sye truk sgt..yela..ngan kulit xsekata agy..yela mse kt skula aktif sukan..kulit pown selalu sunburn..tp sejak pakai sabun susu kambng HPA ni..alhmdullah kulit muka sye makin elok..makin cerah,dan makin licin..muke pown xd jerawat dah..so,sye proceed la gune sabun 2 smpi skunk..cume mse 1st2 pakai uw pedih siket la…pastu lame ok..slamat mencube..yg penting ianye halal dan slamat digunakn…pape soklan na tnye boleh la email sye..twiggies92@yahoo.com..sye juge merupakan agent HPA..

norizan..sabun susu kambing ni xd bahan kimia mcm product kosmetik laen..product ni dijamin selamat…kebanyakan product HPA beasaskn herba..product ini sgt elok untuk kandungan dan untuk kesihatn family awk…slamat memcuba ya..yg penting product ini halal dan baguz untuk kesihatan keluarga..

sabun ni sesuai untuk sume jenis kulit…kulit kering pown sesuai sbb sabun ni mengandungi pelembap…so,kulit akan sentiasa di pelihara dri sentiasa kering..slamat mencube..sebarng pertanyaan bley la email sye..he3

sabun ni klu gune..lame2 parut itam jerawat akan ilang…he3..jgn takut untuk mencube..product ini berkesan dan dijamin halal dan selamat…

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: