Dunia Herba HPA

HPA Dalam Akhbar 3

Posted on: 30 Disember, 2006

UNJUR JUALAN BULANAN RM 6 JUTA

Sabtu, 24 Jun 2006 

HPA Industries Sdn. Bhd. (HPA), syarikat jualan langsung berasaskan produk makanan kesihatan milik penuh Bumiputera mensasarkan jualan produk untuk pasaran tempatan dan Indonesia mencecah RM6 juta sebulan, menjelang Disember 2006.

Keyakinan itu berikutan sambutan hebat terhadap produk Kopi Radix keluaran syarikat berkenaan yang beribu pejabat di Jejawi, Perlis.

Pengarah Urusannya, Ismail Ahmad, berkata sebanyak RM4 juta daripada RM6 juta yang diunjurkan itu dijangka diperoleh daripada penjualan Kopi Radix.

“Ini menunjukkan keyakinan terhadap Kopi Radix keluaran syarikat dan dalam usaha memperluaskan lagi pasarannya, HPA akan memperkenalkan dua lagi kopi berperisa iaitu Mocha Radix dan Cookies Radix di pasaran Ogos ini.

“Nama Radix iaitu saintifik bagi Tongkat Ali akan dikekalkan,” katanya ketika ditemui di Kuala Lumpur baru-baru ini.

Katanya, HPA yang diasaskan pada 1997 akan bergerak lebih cergas dalam melaksanakan misi syarikat untuk mencapai 500,000 keahlian tahun ini.

“Kami akan mempekenalkan beberapa strategi dalam merealisasikan sasaran syarikat tahun ini.

“Kami akan memperkenalkan beberapa strategi dalam merealisasikan sasaran syarikat tahun ini. Antaranya dengan mewujudkan imej korporat yang tersendiri bermula dengan peribadi pekerja yang menampilkan akhlak Islamiah, pejabat, cawangan, papan tanda dan pakaian rasmi.

“HPA juga akan memastikan pengurusan diuruskan secara profesional seperti stok mencukupi, pembayaran bonus, laman web yang sentiasa dikemaskini dan kemudahan sokongan bagi membantu meningkatkan penjualan produk dari semasa ke semasa,” katanya.

Menurutnya, HPA akan menambah produk berpotensi dan pada masa sama memberi perhatian kepada peningkatan kualiti.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: