Dunia Herba HPA

Wahdah (Cecair Pencuci)

Posted on: 28 Januari, 2007

wahdah.jpg

Wahdah (Cecair Pencuci Pinggan)

Cecair pencuci Wahdah ini dapat menanggalkan kotoran minyak pada pinggan mangkuk. Juga bertindak melembutkan tangan dan boleh digunakan bagi yang mempunyai tangan sensitif.

Harga Semenanjung: RM 5.50

Harga Sabah & Sarawak: RM 6.50

Advertisements

13 Respons to "Wahdah (Cecair Pencuci)"

Tahniah dan bersyukur atas penghasilan cecair pencuci pinggan. Saya sudah mencuba Wahdah tetapi kepekatannya agak kurang menyebabkan penggunaan memerlukan sukatan yang lebih

Tahniah dan bersyukur atas penghasilan cecair pencuci pinggan. Saya sudah mencuba Wahdah tetapi kepekatannya agak kurang menyebabkan penggunaan memerlukan sukatan yang lebih

Cik Imah, terima kasih kerana mencuba produk Wahdah. Produk ini kurang pekat atas beberapa sebab. Ia tidak menggunakan bahan-bahan yg meragukan seperti lemak binatang atau sebagainya yg syubhah yang mana jika produk lain di pasaran, mereka menggunakan bahan ini utk memekatkan cecair pencuci tersebut. HPA tidak mahu terlibat dgn perkara-perkara sebegini. Jadi, ia kurang pekat sedikit tapi HPA telah melakukan kajian bahawa getah betik sebenarnya mampu menggantikan lemak binatang ini utk memekatkan cecair pencuci ini. Mudah-mudahan mereka akan memperbaiki semula produk cecair pencuci ini pada masa akan datang. Harap maklum.

Cik Imah, terima kasih kerana mencuba produk Wahdah. Produk ini kurang pekat atas beberapa sebab. Ia tidak menggunakan bahan-bahan yg meragukan seperti lemak binatang atau sebagainya yg syubhah yang mana jika produk lain di pasaran, mereka menggunakan bahan ini utk memekatkan cecair pencuci tersebut. HPA tidak mahu terlibat dgn perkara-perkara sebegini. Jadi, ia kurang pekat sedikit tapi HPA telah melakukan kajian bahawa getah betik sebenarnya mampu menggantikan lemak binatang ini utk memekatkan cecair pencuci ini. Mudah-mudahan mereka akan memperbaiki semula produk cecair pencuci ini pada masa akan datang. Harap maklum.

Saya difahamkan bahawa berita terkini mengkhabarkan kepekatan Wahdah telah berjaya dipertingkatkan. Minta komen dan sudahkan ia berada di pasaran..?

Saya difahamkan bahawa berita terkini mengkhabarkan kepekatan Wahdah telah berjaya dipertingkatkan. Minta komen dan sudahkan ia berada di pasaran..?

Salam En Anuar, memang benar kepekatan produk Wahdah telah berjaya ditingkatkan. Dan ia juga telah mula dipasarkan di semua cawangan dan pusat jualan HPA seluruh Malaysia. Terima kasih kerana peka dengan perkembangan semasa produk-produk HPA.

Salam En Anuar, memang benar kepekatan produk Wahdah telah berjaya ditingkatkan. Dan ia juga telah mula dipasarkan di semua cawangan dan pusat jualan HPA seluruh Malaysia. Terima kasih kerana peka dengan perkembangan semasa produk-produk HPA.

saya belum menjadi ahli, tetapi akan mendaftar sebagai ahli.saya nak bertanya sekiranya saya ingin membeli produk HPA melalui laman ini boleh kah pihak HPA mengunakan pos berdaftar untuk menghantarkan produk ketempat alamat yang saya berikan? ianya lagi murah berbanding pos laju.masalahnya pelangan saya tak mau menanggung kos pos yang tinggi.

wahdah dh keluar yg baru. lbh mantap

bagusnya!selepas membasuh ikan,saya bersihkan tangan dengan wahdah.hilang semua bau hanyir di tangan.guna sikit je pun.

knpa susah sgt nk beli wahdah ni.dah byk kali pegi stokis takde.mcm mane nk support produk halal kalu barang asyik takde je.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: