Dunia Herba HPA

Kiswah (Air Mawar)

Posted on: 3 Februari, 2007

kiswah3.jpg

Kiswah merupakan pati air mawar yang di import dari Syria. Air mawar merupakan pengubatan aromatik bagi membetulkan medan elektromagnetik , membantu mendapat tidur yang berkualiti dan di jadikan sebagai penyegar atau toner alami yang membantu menjadikan kulit sentiasa kelihatan segar dan muda. Kesan terapi oleh air mawar ialah ianya mampu memberi ketenangan, melegakan saraf dan otot serta awet muda. Rumusan air mawar HPA adalah terhasil dari pati bunga mawar yang bukan sahaja sesuai untuk kegunaan luaran bahkan amalan meminumnya serta penggunaan dalam masakan mampu memberi kesan yang baik untuk sistem pencernaan dan kesihatan amnya. Penggunaan air mawar pada kelambu kaabah (kiswah) menunjukkan betapa ianya disenangi.

Penggunaan:

  • Direnjis pada tubuh, wajah dan pakaian
  • Dicampur dalam minuman
  • Dicampur beberapa titis untuk rendaman kaki
  • Direnjis pada bilik tidur, dan kawasan dalam rumah
  • Di tambah dalam air mandian
  • Salah satu bahan dalam masakan

Harga:

RM 18.00: Semenanjung Malaysia

RM 21.00: Sabah & Sarawak 

Advertisements

7 Respons to "Kiswah (Air Mawar)"

ape kegunaannye dan bagaimana boleh saya dapatkan

Cik Khadijah, maklumat tentang produk ini akan dikemaskini kemudian. Harap bersabar. Sila hubungi saya, Redza 0193093956 utk pesanan produk atau pertanyaan.

Assalamualaikum…
Sila beri penjelasan bagaimana penggunaan air mawar ini…dan khasiatnya sekali…tq

Waalaikumussalam Pn Zana, info tentang produk Kiswah ini akan di kemaskini kemudian. Harap bersabar.

boleh cter semua kesan apabila menggunakan produk ini

macam mana utk order kiswah ni?ada x dijual di mana2 kedai?jika order melalui fon, mcm mana ngan pembayaran?adakah menggunakan wang pos?dan bgmana dgn kos penghantaran?

Salam Mi, kesan dari penggunaan Kiswah ini ialah anda akan mudah untuk tidur malam jika disembur pada muka dan tempat tidur. Ia akan menimbulkan aromaterapi dan mampu membetulkan medan elektromagnetik badan manusia. Selain itu, kesan terapi oleh air mawar ini juga mampu memberi ketenangan, melegakan saraf dan otot serta awet muda.

Salam Ima, produk Kiswah dan produk-produk HPA yg lain boleh didapati di seluruh stokis dan cawangan HPA seluruh Malaysia. Anda juga boleh mendapatkannya melalui pengedar HPA dari rangkaian kami. Sila rujuk cara pesanan dan belian melalui link ini >> https://duniaherbahpa.wordpress.com/pesanan-pembelian/ . Diharap ini akan dapat membantu anda. Wassalam.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: