Dunia Herba HPA

Az-Zahraa Corset (Bengkung Tujuh Meter)

Posted on: 23 Mac, 2007

Az-Zahraa Corset (Bengkung Tujuh Meter)

Harga: RM 50.00

Advertisements

26 Respons to "Az-Zahraa Corset (Bengkung Tujuh Meter)"

Yth Bapak / Ibu.

Saya lihat ini produk baru .. tapi tidak ada gambarnya .. bisa saya dapat dan kegunaannya untuk apa saja ???

terima kasih

lenny

Yth Bapak / Ibu.

Saya lihat ini produk baru .. tapi tidak ada gambarnya .. bisa saya dapat dan kegunaannya untuk apa saja ???

terima kasih

lenny

Cik Lenny, gambar dan maklumat tentang produk baru ini akan di update sedikit masa lagi. Harap bersabar. Produk az-Zahraa buat masa ini hanya untuk pasaran di Malaysia sahaja. Saya tidak pasti sama ada ianya juga telah dipasarkan di Indonesia. Sila hubungi pihak HPA Indonesia untuk kepastian. Sila hubungi 021-75914023 untuk memesan produk HPA di sana atau layari web http://www.hpa-indonesia.net/

Cik Lenny, gambar dan maklumat tentang produk baru ini akan di update sedikit masa lagi. Harap bersabar. Produk az-Zahraa buat masa ini hanya untuk pasaran di Malaysia sahaja. Saya tidak pasti sama ada ianya juga telah dipasarkan di Indonesia. Sila hubungi pihak HPA Indonesia untuk kepastian. Sila hubungi 021-75914023 untuk memesan produk HPA di sana atau layari web http://www.hpa-indonesia.net/

Bengkung 7 meter ni untuk di buat lilitan macam org lepas pantang tu ke

Bengkung 7 meter ni untuk di buat lilitan macam org lepas pantang tu ke

Cik Azliana, memang benar bengkung ini baik digunakan khasnya oleh ibu selepas bersalin. Cuma bezanya dengan barut berherba ialah bengkung ini tidak mengandungi herba.

Cik Azliana, memang benar bengkung ini baik digunakan khasnya oleh ibu selepas bersalin. Cuma bezanya dengan barut berherba ialah bengkung ini tidak mengandungi herba.

tuk orang lepas bersalin…utk anak dara tak da kaa….hehhe

tuk orang lepas bersalin…utk anak dara tak da kaa….hehhe

Cik Ain, bengkung ini boleh dipakai oleh wanita lepas bersalin dan juga wanita yg belum berkahwin.

Cik Ain, bengkung ini boleh dipakai oleh wanita lepas bersalin dan juga wanita yg belum berkahwin.

Saya memang cari bengkung panjang ni. Tapi bengkung jawa tak ada tali kiri dan kanan. Hanya panjang dan akhirnya selepas lilitan terakhir pada badan, pangkal kain yang dilebihkan semasa mula melilit diikat pada hujung kain. Saya pun nak tengok sangat produk ini.

Salam hamiju, selamat mencuba. Diharap anda dapat kongsikan pengalaman anda setelah menggunakan bengkung ini di laman web ini.

kat mana saya bole dptkan info mengenai set bersalin hpa? saya berminat nak tahu ttg bengkung juga. ape perbezaan dgn barut berherba?

Salam ukhwah semua, DIHARAP ANDA DAPAT BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU http://www.duniaherbahpa.com . SEGALA PERTANYAAN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM. Wassalam.

bengkung kain ni sama macam bengkung zig zag ker, cuma bezanya bengkung ni ada 2 tali? ada tak bengkung yg ada tali utk setiap lubang ikatan? macam maner saya nak dapatkan corset az-zahra ni?

Salam Zarina, HPA mempunyai 2 jenis produk spt ini iaitu Barut Berherba dan Azzahraa Corset sahaja. Dapatkan produk HPA melalui pengedar kami atau melalui cawangan HPA atau melalui stokis HPA seluruh Malaysia.

http://duniaherbahpa.com/usahawan-hpa/
http://duniaherbahpa.com/2008/senarai-penuh-cawangan-hpa-seluruh-malaysia/
http://hpa.com.my/senaraistokis.htm

saya ingin membeli bengkung ini, bagaimana caranya?

salam…
setahu saya bengkung dan barut adalah dua produk yg berbeza. bengkung adalah kain lilitan panjng spt yg di nyatakan oleh hamiju tu.. tp barut adalah kain dgn lilitan tali yang bersilang-silang. akan ttpi,mgkin Az-Zahraa Corset ni,akan mudah digunakan krn mempunyai tali spt barut.

salam…………….nape barut berherba x ade dlm senarai produk hpa……….sy nak info pasal barut 2

kenapa cawangan johor tiada stok?

Sy berminat nk bli az-zahra corset ni. Boleh ke order thru online & brapa lama x masa yg diambil utk penghantaran?

saya rasa ada kesilapan sikit di sini.. ukuran sehingga 48cm, coz sy dah beli n dikotak tulis hingga 48cm

upssss 48 inci sbenarnya..

bagaimana sekiranya hendak membuang air kecil atau besar.. adakah ia fleksibel dengan masalah ini…..

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: