Dunia Herba HPA

Rawatan Bekam Di Puchong

Posted on: 19 Mei, 2007

Apakah bekam? Ia adalah proses membuang darah toksik dari dalam tubuh melalui permukaan kulit sebagai organ terbesar manusia. Bekam dikatakan teknik detoksifikasi yang berkesan dan dapat merawat pelbagai penyakit dan memulihkan fungsi tubuh.

Kepada anda yang ingin melakukan rawatan bekam, berikut ialah butiran lanjut mengenai perkhidmatan rawatan ini:

Rawatan Bekam Di Puchong
Sila hubungi En. Rahmat (Puchong), 013-3564353
Sila buat temujanji dengan beliau terlebih dahulu bagi menentukan masa, tempat dan bayaran.

Advertisements

20 Respons to "Rawatan Bekam Di Puchong"

selain di lembah klang,kat tempat lain x ada ker yg buat bekam nie?? saya dari utara

Salam Jana, anda boleh hubungi pihak cawangan HPA di kawasan utara dan cuba minta bantuan staf HPA utk mendapatkan info Herbalis HPA yg menyediakan rawatan bekam disana. Sila masuk link ini >> http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist . Wassalam.

salam semua! saya pjs ramly dari kajang sedia untuk mengajar bekam kepada sesiapa sahaja (pengedar HPA muslim diutamakan) supaya ilmu perawatan warisan nabi ini dapat dipelajari oleh ramai lagi umat Islam. saya boleh dihubungi melalui H/P 013-3713500 atau laman web http://www.geocities.com/pjs_ramly . terima kasih

Soalan dari sujaihah:
https://duniaherbahpa.wordpress.com/2007/05/19/rawatan-bekamterus-ke-rumah-anda/#comment-990

Assalamualaikum..
Saya dari Rawang berminat utk buat bekam ni utk suami saya. Ada buat service ke sana. boleh contact 019-3659125-Sharim … boleh bagi harga dan service mcm mana..

Jawapan:

Waalaikumussalam Sujaihah, sila hubungi terus En. Rahmat (Puchong), 013-3564353 utk urusan temujanji dan pertanyaan lanjut mengenai harga dan servis. Wassalam.

assalammualaikum

saya berminat utk mendapatkan rawatan bekam. tp… ada staff perempuan tak utk melakukan bekam keatas pelanggan wanita?

salam adila, sila hubungi Pn Suhada utk berbekam.

Bandar Sunway/Petaling Jaya (Stokis HPA)
Nama: Nur Suhada bt Abdul Radzak
Email: nurisa2102 [at] yahoo.com
No. Tel : 019-2229075

utk ahli yg ada d kwasn perak( teluk intan), boleh hubungi atau dtg terus ke pusat rawatan alternatif hiadi utk rawatan bekam, akupuntur.. hubungi 056215748 @ 0124236316 pjs en meor.

bape harga sekali wat bekam

Salam,

sesiapa area alor setar dan berdekatan yg nk khidmat bekam
boleh hubungi pihak kami utk temujanji

sila sms/ tel ke 012 – 5088745

Pn Suhada utk rawatan berbekam

Bandar Sunway/Petaling Jaya (Stokis HPA)
Nama: Nur Suhada bt Abdul Radzak
Email: nurisa2102@yahoo.com
No. Tel : 019-2229075

pn suhada bole buat servis ke rumah tak utk rawatan bekam ni?

saya juga ada buat rawatan bekam untuk wanita
jika berminat sila hubungi 019-9913594

Boleh juga menghubungi Hadi(0193380792) untuk mendapatkan rawatan bekam di sekitar Kinrara, Puchong, Jalan Klang Lama, dan di sekitar Taman Medan, Dato Harun dan Sunway Subang.

assalam, tolong kemukakan cara2 bekam dan harga kepada saya. saya ingin tahu adakah penggunaan cara bekam mengunakan mesin.terima kasih

Saya melakukan servis bekam di kawasan Paka, Terengganu. Untuk makluman lanmjut layari web bekamoden.blogspot.com ATAU TELEFON 013-9277952.

Mohd Nizam.

Assalamualaikum

saya berminat untuk mendapatkan rawatan bekam. harap En Rahmat atau sesiapa yang berkenaan dapat menerangkan perihal bayaran untuk 10 atau lebih points?

Assalamualaikum..

1.Boleh tak rawatan bekam darah dibuat pada orang tua yang berumur 60 tahun keatas?

2. Di kuala lumpur dimanakah rawatan bekam boleh dibuat?

3. Berapakah harga rawatan? (pertama kali)

salam..sy tinggal di seksyen 7 shah alam, kat mn ye kalo sy nk bt rawatan bekam di area shah alam?dan bpe ye harga untuk bekam?

Saya dan isteri ada menjalankan rawatan bekam untuk MUSLIMIN DAN MUSLIMAH keKEDIAMAN ANDA sekitar KLANG, PORT KLANG dan SHAH ALAM. Untuk keterangan lanjut tentang rawatan BEKAM keKEDIAMAN ANDA, SILA BUAT TEMUJANJI ANDA DAN HUBUNGI SAYA DITALIAN :.012-6562187 / 019-6449659 .

saya pelajar lagi tapi nak buat bekam…kat mana tempat nak berbekam kalau di Klang ..boleh specific kan tempatnya tak…

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: