Dunia Herba HPA

Muqaddimah

Posted on: 15 Julai, 2007

logohpa1.jpg

Ahlan wa Sahlan dan Selamat Datang Ke Laman Web DuniaHerbaHPA.wordpress.com

Mutiara Wahyu

Firman Allah SWT yang bermaksud:
“Dan apabila aku sakit, Dialah (Allah) yang menyembuhkan aku”, (As-Shu’araa: 80)

Maksud Hadis Qudsi:
“Bersabarlah dalam menghadapi penyakit. Sesungguhnya penyakit itu adalah penghapus kepada dosa-dosa”.

Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud:
“Bagi setiap penyakit ada ubatnya, maka apabila ubat itu sesuai untuk sesuatu penyakit, ia akan sembuh dengan izin Allah”.

Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud:
“Sesungguhnya Allah menurunkan penyakit, dan menjadikan bagi setiap penyakit itu ubat, kerana itu hendaklah kamu semua berubat, dan jangan berubat dengan benda yang haram”.

NOTA: Ini adalah laman web peribadi. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai. Laman web rasmi syarikat adalah http://www.hpa.com.my . Laman web hanyalah suatu kaedah melakukan promosi ke atas perniagaan yang kami ceburi bersama syarikat ini.

Advertisements

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: