Dunia Herba HPA

Kit Niaga HPA Kini RM 30!

Posted on: 6 Disember, 2007

Kit Niaga HPA Kini RM 30 sahaja!

Untuk makluman semua, harga Kit Niaga HPA kini telah dinaikkan daripada RM 20 kepada RM 30. Walaubagaimanapun, Kit Niaga HPA RM 20 masih boleh didapati di stokis dan cawangan HPA dan anda boleh membelinya sementara stok masih ada.

Kenapa RM 30? Mahal la pulak!

Ini kerana terdapat perubahan besar-besaran terhadap Kit Niaga baru yang mana katalog-katalog produk telah disatukan dalam satu fail khas yg sangat cantik dan menarik. Buku Plan Pemasaran juga turut dikemaskini.

Semoga dengan kit baru yg cantik ini dapat sama-sama kita gunakan untuk mempromosi produk HPA dengan lebih mudah dan efektif.  Jangan simpan buat hiasan pulak! :)

*Gambar kit baru akan di upload kemudian.

Advertisements

5 Respons to "Kit Niaga HPA Kini RM 30!"

Saya cadangkan agar air mineral dapat dikurangkan harganya kerana memberi peluang pada kedai runcit yang menjadi ahli mendapat untung sedikit. Begitu juga dgn stok barang2 sabun, ubatgigi atau barangan kesihatan diri….cadang je ni

Ohhhh.. dah naik rupanya.

Salam Muhazam, harga yg diberikan sudah berpatutan kerana sebagai ahli HPA, selain mendpt untung runcit, anda juga akan mendapat bonus bulanan dari HPA. Mungkin sesetgh produk boleh dipertimbangkan harganya semula oleh HPA.

Salam En Fared (hpasiber), kit niaga dinaikkan harga kerana katalognya telah diubahsuai dan di jadikan fail yg mana ia kelihatan lebih menarik dan tersusun berbanding sebelum ini.

hidup HPA slama-lamanya!!!!!!!

salam, saya dh bli kit niaga. masalahnyer borang keahlian hilang. bagaimana utk mendapatkan borang keahlian sahaja tanpa membeli kit niaga yg baru.tq

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: