Dunia Herba HPA

Urut Refleksologi…Terus Ke Rumah Anda!

Posted on: 6 Disember, 2007

Urut Refleksologi menggunakan Minyak But-but HPA.

Perkhidmatan Urut Refleksologi Ke Rumah Anda
Caj: RM 30 sahaja
Lokasi: hanya untuk anda yg berada di sekitar KL dan Selangor sahaja

Perkhidmatan Urut Refleksologi di Rumah kami
Caj: RM 20 sahaja
Lokasi: Bandar Baru Bangi

Sila hubungi En Mirzan, 012-2780799 untuk maklumat lanjut.

*Perkhidmatan ini dilakukan hanya untuk kaum lelaki sahaja.

Advertisements

10 Respons to "Urut Refleksologi…Terus Ke Rumah Anda!"

nak tnye..tau x urut refleksologi utk female kat area cheras/ampang..dah lama mencari..

Salam Aqilah, kami kurang tahu ttg tukang urut di area berkenaan. Harap maklum.

salam,

urut ni urut satu badan ke urut sebahagian jer?

untuk kanak2 boleh ke? anak sy 1,4 thn belum boleh berdiri dan jalan. bagaimana?

Diharap pihak tuan dapat memberi maklumat tentang urutan bg kaum wanita dibahagian KL & Selangor.

Terima Kasih

untuk org yg ada masalah ED…ada berkesan ke

ada wanita yang guna minyak hpa di kawasan bangsar tak? minyak ni elok utk tennis elbow tak? ie. terseliuh di pergelangan tangan & lengan

saya ada member area cheras yg pandai urut untuk perempuan.

ni untk urut 1 badan atau utk bahagian2 tertentu je? coz suami sy ade mengadu sakit2 badan n tgh mencari tukang urut. rawang.

saya urut wanita sahaja… berminat call 010-7906216

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: