Dunia Herba HPA

PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG (PIC) Di KLIH

Posted on: 14 Januari, 2008

Alami pengalaman pembelajaran bersama Pengarah Urusan, Tuan Haji Ismail Bin Haji Ahmad di KL INTERNATIONAL HOTEL dalam program PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG pada 23 & 24 Februari 2008

Advertisements

3 Respons to "PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG (PIC) Di KLIH"

adakah produk HPA memberi kesan sampingan kepada wanita yang mengandung?

jika seseorang mempunyai beberapa penyakit seperti asma, resdong, migrain dsb, apakah produk HPA yang terbaik yang perlu diamalkan? apakah sinergi yang terbaik untuk orang tersebut? (andaikan orang tersebut adalah “beginner user”)

Salam Ahmad, produk HPA tidak memberi sebarang kesan sampingan kpd semua pengguna termasuk ibu yg hamil. Tetapi ibu hamil tidak boleh mengamalkan Pelawas dan Paramaria Plus pada masa sdg hamil. Set terbaik (lengkap) utk apa jua masalah penyakit adalah produk 3D iaitu dkarm, ddeu, dan ddet disertai dgn omega 3 (kapsul or softgel). Jika tidak berkemampuan, anda boleh cuba amalkan produk spt Morin-A, Madu Asli, Minyak Herba > utk asma. Resdung: Coscinium Plus, Pelawas, Roselle. Migrain: herba Tuju Angin, Teh Herba. Mulakan dgn dos yg rendah terlebih dahulu. Bykkan minum air kosong dan amalkan secara berterusan. InsyaAllah penyakit anda akan sembuh dgn izin Allah. Wassalam.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: