Dunia Herba HPA

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

Posted on: 30 September, 2008

Salam ukhwah,

Ramadhan akan pergi meninggalkan kita dan Syawal pula akan menjelma.

Di kesempatan ini, pihak DuniaHerbaHPA.com ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua rakan niaga HPA di bawah rangkaian kami, para usahawan HPA, para pengguna produk HPA dan para pengunjung web ini.

kadraya5v2.JPG

Terima kasih kepada mereka yang sentiasa memberi sokongan kepada produk HPA. Kami melihat ramai pengunjung web yang telah sudi mengemukakan komen dan pertanyaan di web ini. Kami mohon maaf kerana tidak sempat untuk melayan dan menjawab semua komen anda. Kami akan cuba melakukan sesuatu untuk perkara ini.

HPA Selepas Raya

HPA akan mengadakan lebih banyak program dan projek selepas raya nanti. Kilang aiskrim, Pusat Perabot PJS, El-Zahraa Inn adalah antara projek-projek yang sedang diusahakan kini. Zon selatan akan mengalami perubahan pesat lantaran hasrat pengurusan HPA untuk menjadikan zon ini sebagai HPA Town kedua selepas Sg Petani. Cawangan RFC juga akan bertambah dengan Alor Setar dijangka akan menjadi cawangan kedua RFC.

Produk HPA terus bertambah lagi. Teh Manjakani, Radix Koko, Tepung RFC, Krim But-but adalah antara produk yang sedang dan akan dikeluarkan. Program-program HPA seperti PBC, PIC, KPJ, Sijil Herbalis dan lain-lain juga akan terus rancak berjalan semula selepas raya nanti.

teh-manjakani.JPG

 Pengarah Urusan HPA bersama sebahagian Pengurus Besar semasa pelancaran produk baru, Teh Manjakani.

Akhir kata, selamat berhari raya bersama keluarga dan sanak-saudara di kampung. Jangan lupa hidangkan para tetamu dengan produk HPA seperti Radix Cola, Sarsi, kordial dan Kopi Radix. Bagi yang memandu pula, selamat memandu. Dapatkan rehat yang secukupnya sebelum memulakan perjalanan dan pastikan kenderaan anda telah diservis.

Oh ya, Majalah Metro HPA Edisi September 2008 juga telah dijual. Dapatkan dicawangan HPA berhampiran anda. Harga RM 2 sahaja. Banyak berita perkembangan terkini HPA dimuatkan dalam majalah ini.

Advertisements

1 Response to "Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin"

” Selamat Hari Raya Aidil Fitri ” untuk semua ahli HPA.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: