Dunia Herba HPA

Aiskrim Toyyibah HPA

Posted on: 8 April, 2009

aiskrim-toyyibah-15l

Klik pada gambar untuk besarkan saiz

ais

Ulasan Tn Haji Ismail, Pengarah Urusan HPA Berkenaan Aiskrim Toyyibah

Ais Krim Toiyibah

Telah mula beredar dipasaran. Beberapa buah cawangan telah membuat persediaan untuk pembelian Freezer. Selain daripada makan bersama pisang, aiskrim tersebut juga boleh ditaburi dengan badam atau kismis . Teksturnya yang halus memberikan sedikit perbezaan antara aiskrim toiyibah dengan aiskrim yang lain. Perasa kopi radix mengandungi 7 herba dan disediakan sedikit pahit bagi tujuan kesihatan. Diluar negara mereka lebih suka aiskrim yang agak pahit dibandingkan dengan yang manis.

http://www.blogger.com/img/videoplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl%3DqAAAABqQx1oQmSnIaATdhug8I96eZyZMQ0ftywocd4asgCe1t0nmAQbYQbZHyNyrg_v8XL5Zgk26TP30FZuxh6cNlwubYkBv0KgkhxXs9m5aHfcKGtFrbAQMZB5pOO64LFVDDAaliP3PenZiKoMN6F9TvifLp0H56r-Fonuo0KWIAvjInjdOnM2l9dEXSlbM0T2UHg58m0wur84nIQppxyI-7uUqDPlx7LOJH0FYCEmVlJ7Y%26sigh%3Dqre6XyeqIbg5D7xmNQRz4rB2r2w%26begin%3D0%26len%3D86400000%26docid%3D0&nogvlm=1&thumbnailUrl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer2%3Fapp%3Dblogger%26contentid%3Db52240555b604b92%26offsetms%3D5000%26itag%3Dw320%26sigh%3D83ysa7jBr_7xoLS7Jz9QHzuI-bg&messagesUrl=video.google.com%2FFlashUiStrings.xlb%3Fframe%3Dflashstrings%26hl%3Den

Ucapan PU semasa Perlancaran Ais Krim Toiyibah
Kita mengharapkan peniagaan aiskrim akan menjadi satu peluang lagi pada ahli-ahli untuk berniaga produk halal.Walaupun perniagaan aiskrim nampak seperti peniagaan anak-anak namun disegi pemasarannya peniagaan ini juga menguasai market jutaan ringgit. Amin.
Advertisements

21 Respons to "Aiskrim Toyyibah HPA"

Bila nak smpai klang valley ni..

Salam sejahtera….sedapnya aiskrim toyyibah, kagum dengan keupayaan HPA, semoga banyak lagi produk2 berkualiti sebegini yang akan dipasarkan….

Dimana saya boleh menikmati. Cawangan atau stokis mana yg sudah mula membekalkannya. Harap dimaklumkan kepada teman2 yg dah terliuk ni.

Tahniah HPA
Kat mana saya bole dapat aiskrim nie…

Dah smpai klang valley. Sy beli di cwgn pj. Sedap; tekstur halus x mcm aiskrim biasa di pasaran.

Salam,
camne leh saya dptkan aiskrim nie? nk rasa laaa. cam sedap je tengok =)
bleh tolong state kan nama kedai tu?

salam….saya ada terbaca aiskrm ada mengandungi gelatin kerana ciri-ciri pemantapnya…boleh berikan komen?

gelatin dr sumber sayuran pun ada. bukan semua gelatin dr BABI..

bila nak hantq mai aiskrim ni kat cawangan pontian?….xsbar sya nak mkn aiskrim ni..nak p RFC jauh kat mlka….kat johor bg byk RFC plak la..cawangan da banyak…RFc msti byk juga…gempak kn lgi nama HPA…

bukak HPA mall cpt2 buh 5 RFC kt ctu…ltk aiskrim toiyybah byk…

slm..aiskrim ni boleh thn rasanyerr tp klu leh buat dwi campuran lg sdp n elok…x le kena beli 2 kotak freezer kck x muat nak taruk byk2…

erm..sedapnya…mana nak dpt ye d bhgn utara ni..langkawi ada tak? sudah sampai ke? dok tgk kopi radix je yg byk di kedai2…

emm..bl nk mai antaq p sabah plak..kamidahagakn produk yg bole trus d mkn tnpa was2..sian la kami kt cni

besnye aiskrim nie…
kt nilai x de ke?

area nilai kedai dia kt semarak rasanya…sy pon lum g lg..

Salam,
Dimanakah kita boleh dapatkan aiskrim toiyibah ni?
Di Kuantan
tak ada ke?

bile agaknya org di Perak ni nk merasa ice cream ni pasarkan dikedai2 runcit supaya mudah didapati! produk islam sangat bagus tapi masaalahnya cuma susah nk dapat nk kena tgk ketelog order br dpt. x kan nk mkn ice cream pun nk order guna katelog. harap dia mudah didapati di kedai runcit muslim.

salam…

knape x bnyk produk hpa kat trg…

kilang di kuantan xde ke?nak keje kat kilang aiskrim…

masyaallah , bila saya tengok produk terkejut, bukan apa saya di kota belud sabah nak tengok produk air krim hpa pun tak pernah, agak kurang pengedar ka apa saya pun tak pasti,

setakat ni saya rasa kemungkinan orang di sbah ni tak de modal besar nak bawa produk2 ni kot,

apa pun saya mohon kepada pihak hpa sendiri supaya dapat membuka sebuah stokis hang besar dan dimiliki oleh hpa sendiri bukan orang lain,

kalau saya ketinggalan maklumat tolong betulkan dan bagi alamat stokis di kota kinabaluu supaya saya dapat kunjungi

ada x sistem francise untuk kiosk aiskrim radix nh. nk mula perniagaan.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: