Dunia Herba HPA

Radix Chicken House (RCH)

Posted on: 16 April, 2009

rch

HPA sekali lagi membuka restoran terbarunya iaitu Restoran Radix Chicken House (RCH). Ini adalah restoran ke 4 selepas RFC, ROC, dan ROR. Menunya kelihatan lebih menarik dan pelbagai. Berikut ialah ulasan Pengarah Urusan HPA tentang RCH:

Kami baru mencuba untuk mewujudkan satu pengurusan kedai makan yang tidak menelan kos yang tinggi seperti RFC. Kita namakan kedai ini dengan “Radix Chicken House”. Kesemua produk HPA ada di dalam restoran ini seperti:-

1. ayam golek
2. ayam panggang
3. ayam goreng RFC
2. sate organik
3. Nasi ayam
4. ais krim
5. Nasi itik
6. jagung bakar
7. Jagung cup
8. pop corn
9. Semua jenis minuman HPA dan lain-lain lagi.

perasmian-rch
Bagi mereka yang ingin membuat lawatan ke kilang HPA, jangan lepaskan peluang singgah di RCH untuk menikmati semua makanan yang dihasilkan dari ladang HPA. Tempahan terus boleh dibuat dengan pengurus RCH en Zamri, 013-4305717.

rch2

Lokasi RCH terletak di KM 8, Jalan Arau-Kodiang, Sempadan Kedah-Perlis, Jelempok, Arau, Perlis.

Advertisements

21 Respons to "Radix Chicken House (RCH)"

Tahniah HPA!
Semoga selepas ini restoran-restoran HPA akan dilancarkan di negeri2 lain juga.

Kat mana RCH tu ustaz? Tak dinyatakan pun.

salam…
ader seorg pgedar HPA bgthu kat sy yg HPA mmerlukn pembekal aym n peternk2 ayam utk bekln ayam RCH…Btl ker?
blh bgthu camner sy nak dptkan no contact utk urusn ini klw btl2 ader…
tolg reply kt email sy ok..tq

Kena ada satu di BBBangi dan satu Shah Alam dan juga di BBUDA (Johor Bahru). Di tempat2 ini boleh dikatakan 90% orang melayu islam yg dahaga produk makan yg halal, suci dan toihibah. Harap pihak pengurusan mempercepatkan pemasaannya.

Saya amat menyokong kuat produk Muslim. Tapi bagi memastikan kualiti produk ayam goreng RFC maintain atau lebih baik, setiap cawangan RFC perlu ada Quality Manager yang proaktif sebab setiap kali kami mengunjungi RFC, kualitinya tidak seragam. Kalau waktu pergi tu tak ramai orang, ayam goreng sejuk dan keras termasuk bun. Kualiti kena maintain bagi memastikan produk Muslim dapat menyaingi KFC. Best of luck.

hrp ust dpt nyatakn kos untuk buka RCH ni. kl dikatakan lebih murah drp RFC (5juta), mgkin boleh membantu ramai lagi Muslim utk setup RCH.

Komen saya, mengapakah sabun pegaga alami sukar diperolehi. Telah beberapa kali call dan datang ke cawangan Ipoh dan Seri Iskandar. Alasannya stok dah habis. Kalau macam tu macam mana nak support barangan hpa kalau selalu tak ada stok?

Salam dan tahniah !

Terliur rasenye …
Di mana cawangan2 nye ?

salam,
kna pa selangor dan KL masih tiada cawangan RFC? kbykn muslim ingin memilih makanan yang halal tetapi jika tiada pendedahan dan promosi di sana, bagaimana ia dapat menular di kawasan lain selain Utara? Terima kasih

Tahniah atas pembukaan RCH. Tapi rasanya kena diperluaskan ke kawasan dimana terdapat ramai pelajar universiti.

sy bermint dgn rch ni…
rch ada tidak peluang utk buka francais spt rfc? jika ada siapa utk dihubungi dan apakah syart2nya? trima ksih

alhamdulillah…sy dah makan dengan mulut sy sendiri….mmg sedap…sy tgk bukan sje og malayu je g makan malahan org cina pon ramai yg dah makan kat rch kangar…hmmm..tp sy dengar la rintihan org jauh2 kata tmpat diorng xde RCH..xde RFC…hmm..ssah diorng nak mai cini..ape kate kita luaskan lagi cawangan2 RCH dan lain2 ke seluruh negara,…INSYAALLAH….

salam, saya skong RFC dibuka di bangi.. tempat paling strategik n pling akn mendapat sambutn kerana org2 bangi semamngnya menanntikan alternatif2 kpd KFC dan MCD.

Tahniah, HPA. teruskan usaha menghasilkan produk halal.

mcm maner kalo kiter berminat nak bukak RCH nie….

salam…saya amat berminat dengan perniagaan yang dijalankan tetapi untuk membuka sebuah restoran memerlukan modal yang banyak..apakah tidak ada rancangan untuk menjadikan ia seperti sebuah kiosk . . boleh membantu orang yang kurang kemampuan…. terima kasih…

assalam busines opportunity setup RCH at N. Sembilan, if available, interest to be first in this state .pls call 019 2611720

erm abg ipar aq de lar keje cni..depa kta cdap gak..tah xnah rasa p0n..huhu

tahniah…bukak la cawangan di shah alam..jemu dah asyik makan kat fast food yg sama kat sini

Bila RFC & RCH nak buka di Ipoh? Smua ahli HPA Perak menanti2…

akum..

apa keistimewaan jadi ahli HPA ni yek? klu sy jadi ahli kt mana nk bli PRODUK tersebut sbb kt johor bahru xde cawangan HPA (RFC). Bila HPA nak buka RFC & RPH di bandaraya johor bahru..Harap dpt buka cpt2 kt jb..kita org xsbr menanti ni..

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: