Dunia Herba HPA

Halal Hub HPA (H3)

Posted on: 3 Mei, 2009

HPA kini telah mewujudkan kiosk yang menempatkan produk-produk Halal HPA di masjid-masjid sekitar Ulu Selangor. Ia berfungsi sama seperti cawangan HPA tetapi dalam bentuk lebih kecil. Ulasan Pengarah Urusan HPA tentang H3:

Sesudah HPA membuka kiosk di enam buah masjid di Ulu Selangor kini kita akan cuba membuka kios di hotel pula. Prestasi dari 6 buah masjid ini menjadikan terdapat banyak lagi masjid yang memohon agar HPA di buka ditempat mereka. Bagi HPA kita mensasarkan 50 buah masjid di Malaysia untuk pembukaan kios halal Hub HPA (H3) sebelum berakhirnya tahun ini. Betapa bahagianya dihati apabila anak jemaah mula membuat pilihan kepada produk halal. Mereka senang berbelanja kerana tidak ada sesuatu yang dibimbangkan disudut kesucianya. InsyaAllah. Masjid perlu menjadi pusat aktiviti masyarakat, tempat riadah, tempat menuntut ilmu, tempat mengeratkan ukhwah, tempat pertemuan dan tempat mendapatkan sumber yang halal.

Langkah ke dua ialah membuka kiosk H3 di hotel-hotel bagi menyediakan kemudahan berbelanja produk halal khususnya untuk pelanggan hotel yang datang dan pergi. Beberapa buah hotel telah dikenalpasti untuk tujuan diatas. Paling kurang sebuah Kiosk Halal Hub HPA (H3) akan disiapkan pada bulan Mei ini sebagai contoh. InsyaAllah.

Sumber: http://jawiherbshop.blogspot.com/2009/04/halal-hub-hpa-h3.html

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: