Dunia Herba HPA

HPA Sertai MIHAS 2009

Posted on: 7 Mei, 2009

HPA tidak pernah terlepas menyertai pameran MIHAS (Malaysia International Halal Showcase ) setiap tahun. Tahun ini MIHAS 2009 kali ke 6 berlangsung di Matrade Exhibition and Convention Centre, Kuala Lumpur bermula dari 6 Mei hingga 10 Mei 2009. MIHAS pada tahun ini bertemakan ‘Gabungan Dunia Halal’.

Booth HPA bertempat di Hall F 127 dan 128.

Berikut ialah sedikit gambar dan ulasan dari blog Business Development HPA:

Sekarang sedang berlangsung Pameran Halal Antarabangsa terbesar da Malaysia di MATRADE Jalan Duta dan HPA terlibat sebagai salah satu syarikat yang mempamerkan dan memasarkan produk keluaran. Booth HPA telah mendapat perhatian daripada para pengunjung yang hadir kerana keunikan pameran dan keyakinan produk yang dikeluarkan sendiri oleh 100% Muslim. Ini terbukti apabila media-media seperti RTM, Berita Harian dan lain-lain lagi membuat liputan khusus di booth HPA.

Ahli-ahli HPA di sekitar Lembah Kelang jangan melepaskan peluang utk hadir ke MIHAS dan menyaksikan sendiri bagaimana HPA dilihat setanding dan mampu kehadapan dialam perniagaan produk halal di dunia.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: