Dunia Herba HPA

Madu Paramaria

Posted on: 20 Jun, 2009

Produk ini sangat baik untuk merawat masalah kewanitaan seperti:

1. Melancarkan haid
2. Awet muda
3. Menghilangkan keputihan dan gatal pada kemaluan
4. Menghilangkan sakit pinggang
5. Menguatkan rahim
6. Menguatkan tulang
7. Manghaluskan kulit
8. Melambatkan menopous

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 30
Sabah & Sarawak: RM 35

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 25
Sabah & Sarawak: RM 30

Nilai Mata (NM): 5

Berita Berkaitan:

Produk Baru Dari Madu

Produk baru yang akan dikeluarkan merupakan sinergi herba dan madu dan ianya memberikan kesan yang maksima disamping pengurangan kepada kos untuk pembelian 2 produk sekaligus. Produk yang dikeluarkan ialah seperti berikut:-

1. Madu Plantisol (sudah dikeluarkan)

2. Madu Vitex

3. Madu Radix (sudah dikeluarkan)

4. Madu Paramaria (sudah dikeluarkan)

5. Madu Coscinium (sudah dikeluarkan)

6. Madu Ardisia (sudah dikeluarkan)

7. Madu Cuka

Sesuatu herba yang dicampurkan madu akan memberikan kesan yang menyeluruh kerana madu bertindak sebagai katalis bagi membangkitkan kekuatan sesuatu herba. InsyaAllah.

Sumber: Blog JawiMedHerb.blogspot.com

Advertisements

9 Respons to "Madu Paramaria"

bila lagi tuala wanita hpa nak dipasarkan?

Produk Madu Paramaria ni mmg berkesan dan baik tuk kesihatan….Selama 6 bulan mengamalkan alhamdulillah saya rasa badan lebih ringan.. Mnghilangkan penat seharian bekerja…tidur yang cukup…

actually,sy bru je tau madu paramaria nie…mcm memudahkan pengguna je just minum..pil mcm menyukarkan especially warga emas.hehe..nak try la…

cara penggunaan/ cara makan Madu Paramaria ni mcmana?
1. Pagi – lepas bgn tidur, tanpa minum, mandi atau apa2 – satu sudu + air secawan
2. Mlm – sblm tido – satu sudu + air secawan

betul tak?

Salam Nur, cdgn yg baik utk HPA keluarkan tuala wanita sendiri.

Salam Mama Sara, pagi sblm sarapan (lepas gosok gigi) minum 1 sudu madu + air 1 gelas. Malam, dos yg sama sebelum tidur atau selepas mkn malam.

nk tny..klu dh amek madu paramaria ni..kene ambil paramaria plus ker?

saya nak bertanya, adakah madu paramaria ini sesuai untuk wanita yang sedang mengandung…?

sy dah lame x datang haid…sy umur 18 tahun..mula2 datang mse umo 16 tahun…tu pun 2 kali dalam setahun…tp sampai sekaranmg x datang2….
ubat ape yg sesuai untuk sy mkn…biar datang haid..

Salam, disini da satu pertanyaan. Untuk makan pada waktu pagi, adakah sebelum atau selepas gosok gigi. Saya tak pasti yang mana satu betul. Sila beri tunjuk ajar. Terima kasih.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: