Dunia Herba HPA

Packaging Baru Radix

Posted on: 28 Jun, 2009

Radix Manjakani

Kopi Radix
Koko Radix
Kopi Radix Diet
Alhamdulillah kita telah berjaya setapak lagi dengan memperkenalkan bungkusan baru sekaligus menaikkan lagi jenama RADIX di pasaran Malaysia dan dunia. Bungkusan baru ini kelihatan lebih menarik dan ia direka mengikut peredaran zaman kini sejajar dengan perkembangan HPA sebagai sebuah syarikat bertaraf antarabangsa. Mudah-mudahan dengan penjenamaan baru ini akan menggiatkan dan memberikan lagi semangat buat semua warga HPA dalam memartabatkan lagi industri halal ini. Insya Allah! Gempur Radix!
Advertisements

4 Respons to "Packaging Baru Radix"

makin menarik la packaging nyer..

Alhamdullilah,,,syabas radix memperkenalkan bungkusan baru,di harap juga radix manjakani dapat buat pek papan sama dengan radix koko.supaya peniaga kedai kopi senang promosi.InsyaALLAH….

SALAM…BOLEH SAYA TAHU,BILAKAH TEH MANJAKANI DALAM BENTUK PAPAN AKAN DIKELUARKAN DI PASARAN? HAL INI KERANA AKAN MEMUDAHKAN PARA PENIAGA SEPERTI RESTORAN, KEDAI MAKAN DAN GERAI2 MENGGANTUNG TEH MANJAKANI DALAM BENTUK PAPAN. HARAP PIHAK HPA DAPAT MEMPERTIMBANGKAN CADANGAN SAYA INI. TERIMA KASIH.

salam…
pihak HPA tidak berniat utk mencetak kalendar 2010 ataupun diari? sebaik-baiknya kalendar tersebut seakan-akan seperti kalendar cina yg ada gambar kuda pd setiap hari ahad dan sabtu tetapi saya mencadangkan agar gambar kuda tidak seharusnya dicetak pd kalendar tersebut. Pihak HPA bolehlah menggantikannya dgn gambar lain yg sesuai dgn dunia herba ini.harap dpt mempertimbangkan cadangan saya ini.
t/kasih…

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: