Dunia Herba HPA

Mee Kuning Radix

Posted on: 7 September, 2009

Satu alternatif untuk semua yang tercari-cari mee kuning keluaran umat Islam.  Mee kuning Radix ini didatangkan dalam bentuk kering. Cubalah hari ini juga.

Gambar akan disertakan kemudian.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 4.00
Sabah & Sarawak: RM 5.00

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 3.50
Sabah & Sarawak: RM 4.00

Nilai Mata (NM): 0.5

Sumber gambar: http://operasiselatan.blogspot.com/

Berita Berkaitan:

Bihun dan Laksa dekat Kandang Babi

Sudah sekian kali kita mendengar hal-hal begini betapa kesucian produk yang mendapat kelulusan “Halal” di ragukan. Apa solusinya? selagi kita tidak berani menjadi pengeluar selagi itulah masalah ini tak akan berakhir. Hendak jadi pengeluar pun bukannya mudah bukan soal modal sahaja tetapi bekalan bahan mentah, mesin dan pasaran cukup akan menyebabkan kita berada pada tahap lama. Jadi bagaimana jalan penyelesaianya?

Kena berjuang…….bersungguh-sungguh, tidak boleh main-main supaya HPA benar-benar menjadi pintu keluar pada permasalahan ini. Syukur kita dah mula pasarkan mee kuning tapi tak banyak, masih baru, kena bersabar seperti pemulaan pengeluaran ayam dan ais krim dahulu. Lama-lama akan memenuhi pasaran.

Begitu juga Kilang Kola Radix dah mula beroperasi di Johor sebagai kilang kedua HPA bagi keperluan hari raya. InsyaAllah. Kilang Aiskrim di Ipoh juga sedang dalam pembesaran dimana penambahan mesin sedang dilakukan. Kilang aiskrim mendapat kelulusan “panel Syariah” sepenuhnya dan panel berpuashati dengan bahan-bahan yang digunakan.

Sumber: JawiHerbShop.blogspot.com

Advertisements

3 Respons to "Mee Kuning Radix"

salam> ok.. dah test tapi stok dah x de di cawangan. nak test market kut @ kesetiaan ahli diragui?

Bila pula hendak di keluarkan bihun HBA? Mee kuning basah keluarkan muslim sudah mudah didapati di pasaran , tetapi bihun keluaran org Islam tidak ada.

alhamdulillah kini terdapat bihun keluaran org islam. jika berminat boleh talifon 0195755735. bihun lain di pasaran amat2 diragui. lihat di http://www.myjakim.blogspots.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: