Dunia Herba HPA

Perasmian Radix Chicken House Di Kluang 21 Nov Ini

Posted on: 18 November, 2009

radix-chicken-house-kluang

Bertuah sungguh orang di Kluang. Sebaik sahaja RFC di sana dibuka, satu lagi restoran baru Radix Chicken House (RCH) akan turut bersama-sama beroperasi. Ia bertempat di Kluang Business Centre di belakang CIMB Kluang.

Majlis Pelancaran Radix Chicken House (RCH) akan diadakan pada 21 November 2009 bertempat di perkarangan restoran Radix Chicken House (RCH). Perasmian ini akan dilakukan oleh PU , Tuan Haji Ismail Haji Ahmad.

Semua ahli HPA dan cawangan-cawangan Al-Wahida Marketing di seluruh negara dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.

Advertisements

3 Respons to "Perasmian Radix Chicken House Di Kluang 21 Nov Ini"

Assalamualaiku,
Alangkah baiknya kalau cawangan RCH dan RFC buka di Parit Buntar Perak dan Jawi Pulau Pinang, kami warga Nibong Tebal hendak makan makanan halal seperti RFC terpaksa pergi Sungai Petani jauh sungguh rasa tak berbaloi tumpuan terhadap jalanraya dan masa jadi terpaksalah makan ayam goreng bervaksin.

Tahniah HPA dan orang2 Kluang. Jealous I..Bila nak open secara rasmi di Melaka..tak sabar rasanya nak rasa RFC.

Bagi yang belum pernah merasa makan di RFC dan Radix chicken house, cuba la. Memang tidak menghampakan terutama di Radix chicken house. Ala-ala Kenny rogers. Kami sekeluarga memang gemar dengan rasanya. Emak yang cukup x berminat untuk makan ayam, nampaknya begitu berselara waktu menjamah nasi ayam ekonomi .

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: