Dunia Herba HPA

Restoran RFC Ke-7 Di Kubang Kerian

Posted on: 29 Julai, 2010

Majlis Perasmian Restoran Radix Fried Chicken (RFC) Cawangan Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan telah selamat dirasmikan oleh YAB Tuan Guru Dato’ Seri Bentara Setia Haji Nik Aziz Bin Haji Nik Mat selaku Menteri Besar Kelantan pada 25hb Julai 2010 yang lalu.

Turut hadir ialah Pengarah Urusan HPA, Tuan Haji Ismail Bin Haji Ahmad, Timbalan Exco Kelantan, YB Haji Fattah Harun, GM AWM, En Mohamad Faisol Abdul Rahman, GM Puan Rasidah Bt Abdul Rahim, AGM, Pengurusan HPA, PJS Dan ahli HPA seluruh negara.

Lokasi RFC Kubang Kerian: Berhadapan Hospital USM Kubang Kerian.

Gambar-gambar sekitar majlis perasmian RFC Kubang Kerian…

Restoran RFC yang telah dibuka setakat ini:

  1. Sungai Petani, Kedah
  2. Laguna Merbok, Kedah
  3. Alor Setar, Kedah
  4. Kluang, Johor
  5. Ayer Keroh, Melaka
  6. Kangar, Perlis
Advertisements

3 Respons to "Restoran RFC Ke-7 Di Kubang Kerian"

syukur,alhamdulillah kehadrat Mu ya Allah…dengan limpah kurniamu jua segala kebaikan tercipta….tahniah atas segala pengorbanan dan jerih atas kesungguhan dan usaha hingga terbina empayar makanan segera halal….ya Allah ku mohon padaMu jadikan diriku dan saudara seugama denganku dikalangan mereka-mereka yang mengharap keredaanMu didalam seluruh aspek kehidupan yang kami lalui…..

syukur,alhamdulillah kehadrat Mu ya Allah…dengan limpah kurniamu jua segala kebaikan tercipta….tahniah atas segala pengorbanan dan jerih atas kesungguhan dan usaha HPA hingga terbina empayar makanan segera halal….ya Allah ku mohon padaMu jadikan diriku dan saudara seugama denganku dikalangan mereka-mereka yang mengharap keredaanMu didalam seluruh aspek kehidupan yang kami lalui…..

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: