Dunia Herba HPA

Penerangan Produk Chlorophyll Drop dan Jelly Gamat HPA

Posted on: 10 Disember, 2010

Bagi mereka yang tidak berkesempatan untuk mendengar penerangan produk Alkalizing Chlorophyll Drop dan Jelly Gamat HPA maka pada hari Sabtu 11 Disember 2010 jam 9.00 malam akan diadakan penerangan produk oleh Dr. Zakaria dan Dr. Zaiton di Dewan HPAIC SHAH ALAM.

Alkalizing Chlorophyll Drops merupakan salah satu produk HPA yang mampu menaikkan pH air dengan cara mencampurkan beberapa titis ke dalam segelas air kosong. Boleh diamalkan sekali dengan air mineral HPA dan Dew Water Filter HPA. Semoga kita dapat meneutralkan asid di dalam badan setelah mengamalkan Alkalizing Chlorophyll Drops.

Penerangan produk Jelly Gamat HPA akan disampaikan oleh Prof Madya Dr. Zaiton yang berpengalaman dalam penyelidikan gamat selama lebih 10 tahun. Gamat juga terdapat di dalam Minyak But-but yang mempunyai seribu satu kegunaan termasuk memperbaiki kulit dan menyembuhkan luka.

Oleh itu datanglah beramai-ramai ke Menara HPAIC di Shah Alam pada hari Sabtu 11 Dis jam 9.00 malam bersama rangkaian dan prospek anda bagi menambahkan lagi ilmu dan memantapkan pemasaran produk HPA Insya Allah.

Sumber: Blog HPA Komuniti Shah Alam

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: