Dunia Herba HPA

Fabric Softener Kenanga

Posted on: 16 Disember, 2010

Untuk mencuci pakaian, HPA telah mengeluarkan produk pencuci berbentuk cecair iaitu Freesia Liquid dan Mastura Liquid Detergent. Bagi mewangi dan melembutkan pakaian pula, HPA memperkenalkan produk Pelembut Fabrik Mawar dan terbaru Pelembut Fabrik Kenanga (Fabric Softener). Fabric Softener Kenanga bertindak meninggalkan kesan lembut pada fabrik anda. Ia diformulasikan khas serta meninggalkan wangian segar dan nyaman yang berpanjangan. Sesuai untuk kegunaan setiap cucian dan juga melindungi warna fabrik daripada pudar serta memudahkan kerja menggosok pakaian.

Jika sebelum ini kita sudah terbiasa menggunakan produk pencuci pakaian jenama lain, apa kata kita mencuba produk jenama HPA pula. Jom sokong produk keluaran Muslim.

Isipadu: 2 liter

Harga
Semenanjung Malaysia: RM 10.50
Sabah & Sarawak: RM 9.00

Dapatkan segera di mana-mana cawangan, stokis HPA atau melalui pengedar kami di seluruh Malaysia. Boleh juga beli online disini.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: