Dunia Herba HPA

Syampu Aquatika, Rossa, Papaya, Aromatherapy & Centella

Posted on: 24 April, 2011

  • Dalam: Produk Kegunaan Harian
  • Ulasan Dimatikan pada Syampu Aquatika, Rossa, Papaya, Aromatherapy & Centella

1. Aquatika Shampoo (Syampu Aquatika)

Menggunakan ekstrak tumbuhan kangkung yang digunakan secara tradisional untuk membantu menghilangkan kelimumur dari kulit kepala. Gunakan setiap hari untuk kesan yang optimum.

Harga Pengedar S/M:RM12.00 S/S:RM14.00 NM : 3

2. Rossa Shampoo (Syampu Rossa)

Menggunakan ekstrak daun bunga raya yang secara tradisional digunakan untuk melebatkan dan menghitamkan rambut, sekaligus membantu mengurangi masalah keguguran rambut. Gunakan setiap hari untuk rambut yang sihat dan bersinar.

Harga Pengedar S/M:RM12.00 S/S:RM14.00 NM : 3

3. Papaya Shampoo (Syampu Betik) (FORMULA DIPERBAHARUI)

Menggunakan enzim betik yang secara saintifik terbukti untuk memperbaiki rambut yang rosak dan melembutkan rambut. Gunakan setiap hari untuk rambut yang berkilat dan lembut.

Harga Pengedar S/M: RM13.00 S/S:RM15.00 NM : 5

4. Aromatherapy Shampoo (FORMULA DIPERBAHARUI)

Menggunakan Essential Oil Peppermint untuk menyegarkan kulit kepala dan rambut. Gunakan setiap hari untuk rambut yang segar dan bersinar.

Harga Pengedar S/M: RM13.00 S/S:RM15.00 NM : 4

5. Centella Shampoo (Syampu Pegaga) (FORMULA DIPERBAHARUI)

Menggunakan ekstrak herba pegaga untuk membersih dan memelihara kulit kepala dan rambut. Sesuai untuk rambut normal. Gunakan setiap hari untuk rambut yang sihat dan senang diurus.

Harga Pengedar S/M: RM12.00 S/S:RM14.00 NM : 4

Advertisements

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

Advertisements
%d bloggers like this: