Dunia Herba HPA

Siapa Kami

Kata-kata Aluan

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Salam ukhwah daripada kami, pengendali laman web DuniaHerbaHPA. Laman web ini diwujudkan bertujuan untuk memberikan informasi dan maklumat terkini berhubung perniagaan dan produk HPA. Selain itu, ia juga adalah untuk menambah lebih ramai lagi rangkaian usahawan HPA tidak kira dimana jua anda berada.

Marilah bersama-sama kami menjalankan muamalah yang unik serta berlandaskan syariat Islam ini. HPA telah membuka peluang yang seluas-luasnya untuk anda menjadi pengedar HPA bagi menjayakan perniagaan ini dan sudah tentu HPA menawarkan satu pendapatan yang bukan sahaja menarik dan lumayan tetapi yang paling penting adalah barakah.

Bertindaklah segera. Daftar sekarang untuk menjadi ahli HPA. Keahlian hanya RM 20 sahaja seumur hidup dan anda akan menikmati diskaun produk dari 20%-25%. Dan lebih menarik lagi, anda berpeluang menikmati 11 ganjaran bonus hebat daripada HPA. Selamat melayari laman web ini dan selamat menggunakan produk herba HPA yang berkualiti tinggi, mujarab dan berkesan.

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

Team DuniaHerbaHPA
Mirzan (mirzand@streamyx.com)
Redza (muhamadredza@gmail.com)

>>>DAFTAR SEBAGAI AHLI HPA SEKARANG JUGA!!!<<<
(SILA KLIK DI SINI)

SERTAI SEMINAR HEBAT MENGENAI CARA MENJALANKAN PERNIAGAAN PRODUK HALAL HPA SEKARANG JUGA. TERBUKA KEPADA SEMUA AHLI HPA (sila klik)

“Wahai saudaraku, tidaklah aku dapat menghadiahkan padamu dari harta benda yang tidak terhitung untuk menolak kepayahan hidupmu, melainkan akanku tunjukkan jalan kejayaan melalui pilihan ini….PROGRAM PERKONGSIAN BIJAK CEMERLANG (PBC)”.

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: