Dunia Herba HPA

Pengedar HPA

Marilah bersama-sama kami menjalankan muamalah yang unik serta berlandaskan syariat Islam ini. HPA telah membuka peluang yang seluas-luasnya untuk anda menjadi pengedar HPA bagi menjayakan perniagaan ini dan sudah tentu HPA menawarkan satu pendapatan yang bukan sahaja menarik dan lumayan tetapi yang paling penting adalah barakah.

Kenapa barakah? Pertama, sebagai Muslim sejati, HPA sentiasa memastikan perniagaan yang ditawarkan ini bebas sama sekali dari amalan riba. Kedua, HPA tidak akan bersyubahat dan akan memastikan sumber bahan mentah yang digunakan adalah tidak bertentangan dengan syarak. Seterusnya HPA akan menentukan para pekerja dan pengedar mematuhi etika sebagai Muslim sejati supaya kita semua, InsyaAllah akan mendapat perlindungan dan dimurahkan rezeki dimana juga kita berada.

Sertailah kami segera!!! Kami akan memberikan panduan dan rahsia bagaimana untuk menjadi seorang Usahawan Herbalis HPA yang berjaya. Berikut adalah rangkaian usahawan HPA berhampiran anda. Jika anda menjadi ahli HPA sekarang, nama anda akan dipaparkan di dalam website ini.

Lembah Klang/Kajang/Putrajaya
Nama : Muhamad Redza bin Ahmad Rodzi
No. Ahli : 261051.MY01
No. Tel : 019-3093956 (HP)
E-mail : muhamadredza@yahoo.com

Shah Alam
Nama : Habshah bt Mohd Arifin
No. Ahli : –
No. Tel : 019-3337245 (HP), 03-55105477 (R)
E-mail :

 

1 Response kepada "Pengedar HPA"

[…] Marilah bergabung bersama rangkaian kami di Dunia Herba HPA kerana anda akan diberi laman web ini untuk tujuan penajaan dan promosi produk. Nama anda akan diletakkan di ruangan Pengedar HPA. […]

Komentar ditutup.

PERHATIAN!

*Mulai sekarang, laman blog ini akan berpindah sepenuhnya ke laman web baru iaitu http://www.duniaherbahpa.com . Segala info terbaru tentang produk dan berita HPA tidak lagi diupdate dalam blog ini. Sebarang pertanyaan dan komen juga hendaklah dikemukakan dalam laman web baru. Harap maklum. Sekian, terima kasih-DuniaHerbaHPA

PERHATIAN!!!

DIHARAP ANDA SEMUA BERI KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR APA-APA KOMEN ATAU PERTANYAAN KE LAMAN WEB BARU IAITU www.duniaherbahpa.com . SEGALA KOMEN ANDA DALAM LAMAN BLOG INI TIDAK AKAN DILAYAN. HARAP MAKLUM.

Tanya Online


Muhamad Redza (0193093956)


Mirzan (012-2780799)


Nurul Huda (019-6786881)

%d bloggers like this: